Θάνατοι λουόμενων σε Αίγιο και Μεσολόγγι

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αιγίου, από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου, για την ύπαρξη ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του, στη θαλάσσια περιοχή Διακοπτού Αιγιαλείας.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν μία σορό άνδρα. Ο άνδρας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αναγνωρίστηκε από οικείους του. Πρόκειται για 75χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ' Λιμενικό Τμήμα Αιγίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μεσολογγίου για την ύπαρξη άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του, εντός του ύδατος στη θαλάσσια περιοχή λιμνοθάλασσας Αιτωλικού “ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ”.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου, με τη συνδρομή ερασιτεχνικής λέμβου, ανέσυραν τον 62χρονο ημεδαπό στην ακτή, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες οικείου του προσώπου, είχε μεταβεί στην περιοχή για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας από ξηράς.

Ο ανωτέρω παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail