Αυστριακός πολιτικός γλεντάει την ΕΕ: Αφού δε χρειάζεστε πια ρωσικό καύσιμο, μετά μη λέτε ότι ξεμείνατε!

pepa74 / pixabay
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες είναι ανόητοι να διαμαρτύρονται για την κατάσταση του φυσικού αερίου μετά την επιβολή αντιρωσικών κυρώσεων, δήλωσε ο Αυστριακός πολιτικός, υποψήφιος για την προεδρία, Gerald Gross στο Fellner! LIVE στο κανάλι OE24.TV.

«Αν είπατε ότι δε χρειάζεστε πλέον πετρέλαιο και φυσικό αέριο από τη Ρωσία, τότε δε χρειάζεται να παραπονεθείτε αργότερα πως μείνατε χωρίς αυτά», δήλωσε ο πολιτικός.

Ο Γκρος πρόσθεσε στο Twitter του ότι αυτή η συμπεριφορά μοιάζει με τη σχιζοφρένεια.

Ανέφερε ότι η Ευρώπη αντιμετωπίζει δυσκολίες όταν προσπαθεί να αντικαταστήσει τα ρωσικά μπλε καύσιμα με προμήθειες από άλλες χώρες, όπως το Κατάρ.

Ο πολιτικός επικαλέστηκε επίσης τα λόγια της επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής , Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν , η οποία κάλεσε την Ευρώπη να προετοιμαστεί για τα χειρότερα αυτό το φθινόπωρο λόγω της ενεργειακής κρίσης. Σύμφωνα με τον Γκρος, εάν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν αποφάσισαν να αρνηθούν τα καύσιμα από τη Ρωσία , δεν σκέφτηκαν τις συνέπειες, τότε αυτό είναι είτε βλακεία είτε εγκληματική αμέλεια. 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail