Αμερικανός αξιωματικός πληροφοριών προέβλεψε το τραγικό τέλος του Ζελένσκι

φωτο Ουκρανική Προεδρία
Freepen.gr - Η πολιτική καριέρα του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky πλησιάζει στο τέλος της, δήλωσε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ, Σκοτ ​​Ρίτερ στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

«Είτε θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει την Ουκρανία, ή θα πεθάνει στα χέρια των δικών του πολιτών, που έχουν πάψει να τον εμπιστεύονται», δήλωσε ο Ρίτερ.

Ο πρώην αξιωματικός τόνισε πως είναι ο πρόεδρος της Ουκρανίας που ευθύνεται για τους θανάτους δεκάδων χιλιάδων αμάχων.

Επιπλέον, οι δυτικοί ηγέτες χάνουν την πίστη τους στη δημιουργηθείσα εικόνα του Ζελένσκι, αρνούμενοι όλο και περισσότερο να βοηθήσουν το Κίεβο, πρόσθεσε ο Ρίτερ.

«Λόγω του γεγονότος ότι το κύρος του προέδρου της Ουκρανίας μειώνεται σταδιακά, δεν έχει πλέον νόημα να παραμείνει στην εξουσία», είπε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών.

Κατά τη γνώμη του, σύντομα στην Ουκρανία θα μπορούσε να γίνει πραξικόπημα.

Νωρίτερα, ο παρουσιαστής του Sky News, Κόρεϊ Μπερνάρντι κατηγόρησε τα δυτικά μέσα ενημέρωσης πως δημιούργησαν μια «ηρωική» εικόνα του Ζελένσκι και αποσιώπησαν τη φρίκη που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησής του σε βάρος των Ρώσων σε περιοχές της Ουκρανίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail