Ο Μητσοτάκης επέζεσε από τσουνάμι και θα πνιγεί σε μια κουταλιά νερό;

Παράξενη που είναι η ζωή, αν είσαι απλός πολίτης. Βλέπεις πχ μια κυβέρνηση να έχει κάνει τα χίλια μύρια όσα, όπως κι οι άλλες που διαδέχθηκε, και να μην πέφτει. Να προκύπτει κάτι αδιάφορο για σένα, και να κλυδωνίζεται.

του Στρατή Μαζίδη

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν κινδύνευσε από την καταστροφική διαχείριση της πανδημίας, όπου έκλεισε τα πάντα με 200 θετικά τεστς την ημέρα ενώ τα έχει - και ορθά - όλα ανοικτά με αρκετές χιλιάδες, χρεώνοντας δεκάδες δις το χρέος και εκτοξεύοντας το έλλειμμα, αλλά δεν κουνιέται φύλλο.

Έκλεισε τους Ελληνες στα σπίτια τους και τους έβαζε να στέλνουν ηλίθια μηνύματα για τα στοιχειώδη ενώ εκείνος πήγε πχ εκδρομή στην Πάρνηθα.

Απαίτησε από τους Ελληνες να βάλουν ένα πειραματικό σκεύασμα μέσα τους, το οποίο πλέον αποδείχθηκε εν τοις πράγμασι πόσο αποτελεσματικό [δεν] είναι και αντί να τους αφήσει ελεύθερους να αποφασίσουν, προχώρησε στην επιβολή δημευτικών προστίμων. Το ίδιο διάστημα δεν ενίσχυσε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και την Πρωτονβάθμια Φροντίδα.

Φόρτωσε τον κόσμο με ένα κάρο εφαρμογές, wallet, pass μετατρέποντας τον άνθρωπο από κυρίαρχη προσωπικότητα σε έναν αριθμό με QR Code.

Έφερε μέσα σε λίγες ημέρες τα κυριαρχικά δικαιώματα από αρκετές δεκάδες μίλια στα μόλις έξι στο Καστελόριζο. Έκανε γενναίες εκπτώσεις για να κλείσει μισή συμφωνία με την Αίγυπτο κι επέτρεψε στην Ιταλία να ψαρεύει μέσα στα χωρικά μας ύδατα [6-12 ν.μ.].

Κατάπιε προεκλογικές υποσχέσεις [πχ βέτο στα Σκόπια για είσοδο σε διεθνείς οργανισμούς] και κινήθηκε στην ίδια και πιο έντονη λογική του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλα θέματα μολονότι τα έλεγε διαφορετικά [πχ επαναπατρισμός μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στη χώρα]. Έστειλε μέχρι και ΜΑΤ να χτυπήσουν πολίτες στα νησιά.

Έγινε αμερικανικότερος των Αμερικανών απέναντι στη Μόσχα και κόντρα στη Ρωσία, όταν άλλες χώρες βάζουν μπροστά τα εθνικά τους συμφέροντα [πχ Ινδία, Σερβία, Ουγγαρία] για να διαβάζουμε τώρα για χειμερινά σχέδια με σενάρια διακοπών ρεύματος ενώ η ακρίβεια έχει στενάξει τα νοικοκυριά.

Κι όμως η κυβέρνηση δεν κινδύνευσε να πέσει πρόωρα [για κάτι] από αυτά αλλά επειδή η ΕΥΠ παρακολουθούσε τις συνομιλίες ενός άνοστου πολιτικού αρχηγού ενός αδιάφορου κόμματος.

Τελικά ο Μητσοτάκης επέζεσε από τσουνάμι και κινδυνεύει να πνιγεί σε μια κουταλιά νερό; Ας πρόσεχε...

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail