Πόλεμος αγγλοσαξώνων μέχρι τον… τελευταίο Ουκρανό!

Αν ρίξει κανείς μια ματιά στα στοιχεία που δίνει ο ρώσος Υπ. Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού, γίνεται καθαρό ότι οι Αγγλοσάξωνες πολεμούν ενάντια στη Ρωσία μέχρι τον τελευταίο… Ουκρανό! 

Δημήτρης Λιάτσος

Μόνο μέσα στον Ιούλιο οι αεροδιαστημικές δυνάμεις της Ρωσίας κατέστρεψαν έξι εκτοξευτήρες και πάνω από 200 πυραύλους του πολυδιαφημισμένου αμερικανικού συστήματος, Himars, 33 οβιδοβόλα M777, πέντε εκτοξευτήρες του επίσης αμερικανικού, αντιπλοϊκού συστήματος Harpoon!

Μόνο στις δυο τελευταίες εβδομάδες του Ιουλίου, λέει ο Σοιγκού, ο ουκρανικός στρατός έχασε 396 αντιαρματικά συστήματα Javelin και NLAW, 125 μεταφερόμενους πυραύλους Στίγκερ, ένα σύστημα για το οποίο οι αμερικανοί καυχιόνταν ότι ανάγκασαν τους Σοβιετικούς να εγκαταλείψουν το Αφγανιστάν το 1989.

Σύσσωμη η Δύση κατά Ρωσίας με ό,τι παρωχημένο διέθετε! 

Πράγματι στους τρεις πρώτους μήνες (Μάρτιος-Μάιος), το καθεστώς του Κιέβου παρέλαβε τρομακτικές ποσότητες στρατιωτικού υλικού από όλη την Ευρώπη, κυρίως όμως οπλικά συστήματα παλιού τύπου, κατά πλειοψηφία σοβιετικά, που οι ΗΠΑ ανάγκαζαν τους… συμμάχους να τα ξεφορτωθούν. Φυσικά ώστε να αγοράσουν νέα, αμερικανικά! Εδώ η επίσημη Ελλάδα αποτελεί… φαεινό παράδειγμα επίδοσης βοήθειας στο καθεστώς της Ουκρανίας, και μόνο οι αντιδράσεις των στρατιωτικών μας δεν επέτρεψαν το… ξεβράκωμα των νησιών του Αιγαίου από την αμυντική «ομπρέλα» που σχηματίζουν εκεί, σοβιετικά-ρωσικά συστήματα αεράμυνας.

Γρήγορα, όλες οι χώρες, κυρίως οι πρώην σοσιαλιστικές, ουσιαστικά ξεφορτώθηκαν τα παλιά σοβιετικά συστήματα, με τα οποία οι Ουκρανοί μαζί με τα δικά τους ανάλογα, χειρίζονταν με επιδεξιότητα επιδείχνοντας σθεναρή αντίσταση στη βάση των καλά εκπαιδευμένων και αδίστακτων εθνικιστικών ενόπλων ταγμάτων, Αζόφ, Αϊντάρ, Δεξιός Τομέας κ.α. Τότε Άγγλοι και αμερικανοί έβαλαν στο πεδίο τα δικά τους οπλικά συστήματα. Μέσα από μια θύελλα διαφήμισης που ξεσήκωνε τα μυαλά των αποδεκατισμένων πλέον, ενόπλων συμμοριών στην Ουκρανία.

Η αρχική εικόνα της τάχα μη συμμετοχής τους στην στρατιωτική επιχείρηση, εγκαταλείφθηκε, οι δεκάδες δυτικοί μισθοφόροι που σκοτώθηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν στα πεδία των μαχών, αφαίρεσαν το φύλλο συκής από τους εμπνευστές του πολέμου 48 και πλέον χωρών κατά της Ρωσίας, στο έδαφος της Ουκρανίας.

Δίνουν υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα: η συμμορία του Ζελένσκι ζητάει 100 εκτοξευτήρες +1000 πυραύλους, Himars, τους έδωσαν προς το παρόν 20, οι έξι καταστράφηκαν. Τα επίσης πολυδιαφημιζόμενα, Harpoon, ούτε πρόλαβαν να τα ξεφορτώσουν στο λιμάνι της Οδησσού όπου τα έφεραν, κρυφά, από τη… Ρουμανία! Πέντε κατευθείαν στον… πάτο, δεν είναι και λίγο πράγμα για τέτοιου είδους συστήματα που καλούνταν να… τσακίσουν τα ρωσικά πολεμικά καράβια στη Μαύρη θάλασσα! Σε κάθε τέτοιο ρωσικό πλήγμα ο αριθμός των νεκρών στρατιωτικών (Ουκρανών και ξένων μισθοφόρων), κυμαίνεται από 50-350 άνδρες. 

Οι καουμπόις, έμποροι των εθνών, ακούγεται ότι δεν προλαβαίνουν να κατασκευάζουν ικανό αριθμό οπλικών συστημάτων από αυτά που καταστρέφουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία.

Για ανοικτό πόλεμο σε «μαρμαρένια αλώνια» δεν τολμούν ποτέ να πάνε. Πέρα από χώρες τύπου Αφγανιστάν, Ιράκ…ή βομβαρδισμούς και καταστροφές πόλεων, όπως στο Βελιγράδι, κ.α. Για αυτό και δεν αφήνουν τους λακέδες τους στο Κιέβο να πάνε σε παράδοση. Παρά τις δεκάδες χιλιάδες νεκρούς (κάποιοι μιλάνε ήδη για 100 και πλέον χιλιάδες), εθνικιστές και άνδρες του ουκρανικού στρατού, οι Εγγλέζοι και αμερικανοί στρατιωτικοί συμβουλάτορες του Ζελένσκι, θεωρούν ότι δεν ήρθε η ώρα της παράδοσης. Δεν φτάσανε ακόμα στο πόλεμο κατά της Ρωσίας μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail