Το υποστηριζόμενο από το ΝΑΤΟ καθεστώς του Κιέβου καταφεύγει στην πυρηνική τρομοκρατία;

REUΤΕRS/ΑΙexander Εrmοchenkο
Ο μεγαλύτερος πυρηνικός σταθμός της Ευρώπης δέχεται επανειλημμένες πυραυλικές επιθέσεις από το καθεστώς του Κιέβου που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ. Αφήστε αυτό το αποτρόπαιο γεγονός στην άκρη για μια στιγμή. Μπορεί κανείς να φανταστεί κάτι πιο εγκληματικό και απερίσκεπτο αυτήν την ώρα;

Editorial - strategic-culture.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Λάβετε υπόψη ότι οι ίδιες οι κυβερνήσεις (καθεστώτα) που είναι πραγματικά υπεύθυνες για αυτήν την απύθμενη κατάσταση είναι οι ίδιες που διακηρύσσουν την «τάξη βασισμένη σε κανόνες» και τη «φιλελεύθερη δημοκρατία». Προφανώς, η ρητορική τους είναι απλώς μια άρρωστη πρόσοψη για τον ολοκληρωτισμό και την ανομία.

Αυτό που συμβαίνει είναι η πυρηνική τρομοκρατία από το μολυσμένο από τους Ναζί καθεστώς του Κιέβου και τους δυτικούς χορηγούς του. Οι πύραυλοι που χτυπούν τον πυρηνικό σταθμό του Ζαπορόζιε (ZNPP) προμηθεύονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους τους στο ΝΑΤΟ. Ο σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας δέχεται συνεχείς επιθέσεις πυροβολικού ή drone από την περασμένη εβδομάδα. Έχει ήδη αναφερθεί πυρκαγιά στην εγκατάσταση, αν και ο ρωσικός στρατός και οι ουκρανοί πολιτικοί χειριστές στο εργοστάσιο του Ζαπορόζιε κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Το ZNPP υπολογίζεται ότι περιέχει εκατοντάδες τόνους εμπλουτισμένου ουρανίου και άλλων αναλωμένων πυρηνικών καυσίμων. Βρίσκεται στον ποταμό Δνείπερο στη νοτιοανατολική Ουκρανία που εκβάλλει στη Μαύρη Θάλασσα, εάν το ZNPP χτυπηθεί θανάσιμα, η ζημιά θα ήταν καταστροφική για την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο. Η προκύπτουσα ραδιενεργή μόλυνση θα ξεπερνούσε κατά πολύ εκείνη του Τσερνομπίλ ή της καταστροφής της Φουκουσίμα.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες και ο διεθνής οργανισμός πυρηνικής εποπτείας του ΟΗΕ, ο ΔΟΑΕ, έχουν καταδικάσει αμφότεροι τις επιθέσεις στο Ζαπορόζιε ως «αυτοκτονικές». Έκαναν έκκληση για αποστρατιωτικοποίηση της περιοχής. Ο ΟΗΕ είναι δειλός στον περιορισμό του επειδή δεν καταδικάζει συγκεκριμένα το οπλισμένο από το ΝΑΤΟ καθεστώς του Κιέβου. Ο ΟΗΕ κρύβεται πίσω από τους κυνικούς ισχυρισμούς ότι υπάρχουν «αντιφατικές αναφορές» για το ποιος ευθύνεται για το βομβαρδισμό του πυρηνικού σταθμού.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο πληρεξούσιός τους στο Κίεβο κατηγορούν τη Ρωσία για τα στρατιωτικά πλήγματα. Επιδεικνύοντας στρεβλή λογική, λένε πως η Ρωσία πραγματοποιεί τις επιθέσεις για να σπιλώσει το ουκρανικό καθεστώς. Ισχυρίζονται επίσης ότι η Ρωσία χρησιμοποιεί το εργοστάσιο ως κάλυμμα για τις στρατιωτικές της δυνάμεις.

Οι ρωσικές δυνάμεις διοικούν τον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye από τις αρχές Μαρτίου, μέρες μετά την εισβολή τους στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου. Η στρατιωτική επιχείρηση της Ρωσίας αναγκάστηκε από την αδυσώπητη συσσώρευση της επιθετικής απειλής του ΝΑΤΟ στη γειτονική Ουκρανία μετά το πραξικόπημα της CIA το 2014. Η ασφάλιση του ZNPP ήταν κορυφαία προτεραιότητα δεδομένης της εγκληματικής απερισκεψίας του καθεστώτος του Κιέβου που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ. Τώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες και το catspaw τους στο Κίεβο διαπιστώνουν παράλογα ότι η Ρωσία χτυπά τις δικές της δυνάμεις και εδάφη υπό τον έλεγχό της, συμπεριλαμβανομένου του ζωτικής σημασίας ZNPP.

Η τροχιά των πυραύλων που εκτοξεύθηκαν στο ZNPP δείχνει ξεκάθαρα πως οι επιθέσεις προέρχονται από το έδαφος που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ουκρανικών δυνάμεων και των συνεργών του ΝΑΤΟ. Η εύλογη υποψία είναι ότι εμπλέκονται τα συστήματα πυραύλων πολλαπλής εκτόξευσης μεγάλης εμβέλειας που προμηθεύονται και επιβλέπονται από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία και τη Γερμανία.

Η Ουάσιγκτον και οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ καλούν τη Ρωσία να παραιτηθεί από τον έλεγχο του πυρηνικού σταθμού και να τον επιστρέψει στο καθεστώς του Κιέβου.

Αυτή η παράλογη απαίτηση αποκαλύπτει ποιοι είναι οι πυρηνικοί τρομοκράτες. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο ΝΑΤΟικός τους άξονας είναι υπεύθυνοι για την ομηρεία της Ευρώπης και του κόσμου με την απειλή της πυρηνικής καταστροφής.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οτιδήποτε ισχυρίζεται το καθεστώς του Κιέβου και οι δυτικοί διαχειριστές του, συμπεριλαμβανομένων όλων των μέσων ενημέρωσης που λειτουργούν ως μέσα προπαγάνδας, δεν μπορεί να ληφθεί σοβαρά υπόψη. Αυτή την εβδομάδα, ο πρόεδρος μαριονέτα του Κιέβου Βλαντιμίρ Ζελένσκι παραδέχτηκε μέσω του βοηθού του Μιχαήλ Ποντόλιακ ότι όλες οι δημόσιες δηλώσεις είναι «πληροφοριακός πόλεμος» που έχουν σχεδιαστεί για να εξαπατήσουν τη Ρωσία. Οι υποτιθέμενες ρωσικές σφαγές στη Μπούχα και τη Μαριούπολη, οι ισχυρισμοί για μαζικούς βιασμούς από Ρώσους στρατιώτες και για βομβαρδισμό αμάχων ταιριάζουν σε αυτήν την παραδοχή ψεμάτων.

Η οργή για μια έκθεση της Διεθνούς Αμνηστίας την περασμένη εβδομάδα που κατηγορεί το καθεστώς του Κιέβου πως χρησιμοποιεί πολιτικά κέντρα όπως νοσοκομεία, σχολεία και σπίτια ως στρατιωτικές ασπίδες είναι απλώς η κορυφή ενός πολύ βρώμικου παγόβουνου. Αλλά απεικονίζει τη διαφθορά και τη διαφθορά του καθεστώτος του Κιέβου που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ.

Οι απαίσιες κατηγορίες ότι η Ρωσία βομβαρδίζει τον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Zaporozhye ως κάποιου είδους προπαγανδιστικό κόλπο προδίδει την ενοχή της προβολής σε άλλους αυτό που οι ίδιοι οι κατήγοροι είναι ικανοί να κάνουν.

Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν εξασφαλίσει το μεγαλύτερο πυρηνικό σταθμό της Ευρώπης και μέχρι τώρα έχουν αποτρέψει την καταστροφή προστατεύοντάς τον. Η Ρωσία είναι αυτή που κάλεσε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να συγκληθεί αυτή την εβδομάδα σε έκτακτη σύνοδο για να τονίσει τον ακραίο κίνδυνο. Η Μόσχα ζητά αποστρατιωτικοποίηση και να επιτραπεί στους επιθεωρητές του ΔΟΑΕ η πρόσβαση στο ZNPP προκειμένου να αναφέρουν τις περιστάσεις. Είναι το καθεστώς του Κιέβου και οι δυτικοί χορηγοί του που αποτρέπουν αυτές τις κλήσεις. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και ο ΝΑΤΟικός τους άξονας προμηθεύουν ολοένα και περισσότερους πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία και συκοφαντούν τη Ρωσία με ισχυρισμούς για «πυρηνική τρομοκρατία». Ο άξονας των ΗΠΑ δίνει ουσιαστικά πράσινο φως στο καθεστώς του Κιέβου να συνεχίσει την εγκληματική του επίθεση.

Αυτή την εβδομάδα συμπληρώθηκαν 77 χρόνια από τους ατομικούς βομβαρδισμούς των ΗΠΑ στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι. Η φρίκη αυτή πραγματοποιήθηκε ως εγκληματική πράξη κρατικής τρομοκρατίας. Οι αμερικανικές δικαιολογίες για τα εγκλήματα στις 6 και 9 Αυγούστου 1945 ήταν πάντα γνωστές –αν και όχι ευρέως γνωστές λόγω των ψεμάτων των δυτικών μέσων– ως αβάσιμη προπαγάνδα. Το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα του αυτοκρατορικού καθεστώτος των ΗΠΑ ήταν τότε να τρομοκρατήσει τον υπόλοιπο κόσμο ώστε να υποταχθεί στην υποτιθέμενη παγκόσμια κυριαρχία του.

Η ίδια αποτρόπαια, παράνομη λογική εμφανίζεται ξανά με την κατάσταση στην Ουκρανία σχετικά με τον πυρηνικό σταθμό του Zaporozhye. Οι Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν τον πληρεξούσιό τους στο Κίεβο για να κρατήσουν τον κόσμο όμηρο των αυτοκρατορικών στόχων τους.

Ο ψυχοπαθής τζόγος από το καθεστώς των ΗΠΑ είναι ειδεχθής. Η Ρωσία έχει προειδοποιήσει πως εάν το έδαφός της απειληθεί, θα χρησιμοποιήσει πυρηνικές δυνάμεις για να αμυνθεί. Ο πυρηνικός πόλεμος είναι ένας αυξανόμενος κίνδυνος. Εάν το υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ καθεστώς του Κιέβου επιφέρει ένα θανατηφόρο πλήγμα στο Zaporozhye προκαλώντας ανείπωτη ραδιενεργή μόλυνση της Ευρώπης, της Ρωσίας και του υπόλοιπου κόσμου, τι περιμένουν οι Αμερικανοί να κάνει η Μόσχα; Ωστόσο, αυτή η τρέλα από την Ουάσιγκτον επιδιώκεται.

Ένα διπλωματικό τέλος της κρίσης για το Zaporozhye καθώς με τον γενικό πόλεμο στην Ουκρανία ανατρέπεται από τον μιλιταρισμό του ΝΑΤΟ. Το κορυφαίο πυρηνικό τρομοκρατικό καθεστώς του κόσμου –στην Ουάσιγκτον– παίζει με τη φωτιά και λειτουργεί ξανά ως ο διεστραμμένος Θεός του Θανάτου, κρατώντας ολόκληρο τον κόσμο ως λύτρα για τους ολέθριους σκοπούς του.

Ένα απλό, επείγον τεστ προτρέπει: σταματήστε τις στρατιωτικές επιθέσεις στο Zaporozhye. Τώρα ποιος έχει αντίρρηση;

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail