Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στον Ωρωπό - Θάνατοι λουόμενων σε Λαύριο και Πάρο

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ωρωπού, για την ύπαρξη σορού άνδρα, στη θαλάσσια περιοχή ''Αγίων Αποστόλων'' Καλάμου Ν. Αττικής.

Η ανωτέρω σορός είναι απροσδιόριστης ηλικίας και έφερε ενδυμασία κολύμβησης, ενώ μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Ωρωπού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΘΟΡΙΚΟ'' Λαυρεωτικής Ν. Αττικής, 90χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λαυρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΜΙΚΡΗ ΣΑΝΤΑ ΜΑΡΙΑ'' Νάουσας ν. Πάρου, 80χρονη αλλοδαπή.

Η ανωτέρω μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πάρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Λιμεναρχείο Πάρου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail