Τα πάντα θα παιχθούν στη Χερσώνα - Η Δύση εξοπλίζει το Κίεβο - Τι αποκαλύπτει Ουκρανός Υποστράτηγος

Freepen.gr - Η Ουκρανία σχεδιάζει να απελευθερώσει τη Χερσώνα και να τερματίσει την ενεργό φάση του πολέμου μέχρι το τέλος του έτους.

"Η Χερσώνα θα απελευθερωθεί 100%. Δηλαδή, η απελευθέρωση της Χερσώνας και το τέλος της ενεργού φάσης του πολέμου, και μετά θα γίνουν μερικές ακόμη τοπικές στρατιωτικές ενέργειες. Αλλά μέχρι το τέλος του έτους, πρέπει να τελειώσουμε το κύριο φάση αυτού του πολέμου», δηλώνει στην ουκρανική pravda ο υποστράτηγος Ντμίτρο Μαρτσένκο.

Ο Marchenko δεν μπόρεσε να ονομάσει συγκεκριμένες ημερομηνίες για την έναρξη της ουκρανικής επιθετικής επιχείρησης στην περιοχή Kherson, αλλά ζήτησε από τους κατοίκους της Kherson να «κάνουν λίγη υπομονή». Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν θα είναι όσο περιμένουν όλοι, θα είναι γρήγορο».

Είναι επίσης βέβαιος πως οι κατακτητές στην περιοχή της Χερσώνας δεν θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα ψευδοδημοψηφίσματα για την ένταξη στη Ρωσία, επειδή «ο λαός της Χερσώνας είναι πολύ φιλοουκρανός και αντιστέκεται λυσσαλέα».

Σύμφωνα με τον Marchenko, η δυτική βοήθεια έρχεται επί του παρόντος στην Ουκρανία σε μικρές παρτίδες και αυτό καθιστά πολύ δύσκολη τη διεξαγωγή μιας αντεπίθεσης. Αλλά πιστεύει ότι μόλις η Ουκρανία λάβει το πλήρες πακέτο βοήθειας, η επίθεση θα είναι «ταχεία».


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail