Αλλοδαποί προσέγγισαν παιδιά στον Εύοσμο και τους έκλεψαν χρυσές αλυσίδες λαιμού με σταυρό

 

Άμεση εξιχνίαση ληστείας που έλαβε χώρα σε βάρος τριών ανηλίκων στην Πλατεία Ευόσμου

Συνελήφθησαν (2) εμπλεκόμενοι αλλοδαποί στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας

Η άμεση ανταπόκριση και κινητοποίηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου σε καταγγελία για ληστεία σε βάρος ανηλίκων στην περιοχή αρμοδιότητάς τους, οδήγησε στην ταυτοποίηση δύο εμπλεκομένων ατόμων στην υπόθεση και στη συνακόλουθη σύλληψή τους, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας.

Πρόκειται για νεαρούς αλλοδαπούς, οι οποίοι το απόγευμα της (12-08-2022), κινούμενοι στην Πλατεία Ευόσμου με την παρέα τους, αφού προσέγγισαν τρείς ανήλικους που βρισκόταν στην περιοχή, με χρήση σωματικής βίας απέσπασαν από δύο εξ’ αυτών χρυσές αλυσίδες λαιμού με σταυρό.

Στο πλαίσιο αναζητήσεων και με τη βοήθεια και συνεργασία των παθόντων ως προς την παροχή πληροφοριών και περιγραφής, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν έπειτα από την αναγνώρισή τους.

Οι συλληφθέντες , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα που αφορούν σε ανήλικους, εντατικοποιεί τις δράσεις της στην ευρύτερη περιοχή με συνεχείς ελέγχους, πεζές και εποχούμενες περιπολίες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail