Ρώσος γερουσιαστής για εργοστάσιο Bayraktar στην Ουκρανία: Δε νομίζουμε ότι θα αφήσουμε να ολοκληρωθεί!

baykartech.com
Freepen.gr - Η Ουκρανία δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την κατασκευή εργοστασίου παραγωγής τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών Bayraktar στο έδαφός της. Έτσι αντέδρασε ο Σεργκέι Τσέκοφ, μέλος της Επιτροπής Διεθνών Υποθέσεων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, σε συνέντευξή του στο Lenta.ru, στην έναρξη των εργασιών για την κατασκευή της επιχείρησης.

«Αμφιβάλλω ότι θα χτίσουν αυτή την επιχείρηση στο έδαφος της Ουκρανίας, επειδή μια ειδική στρατιωτική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην Ουκρανία. Πώς μπορεί να κατασκευαστεί λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι θα παράγει εξοπλισμό για να μας πολεμήσει; Μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό; Νομίζω ότι δεν θα το επιτρέψουμε», είπε ο Ρώσος γερουσιαστής.

Εάν ολοκληρωθεί η κατασκευή, η παραγωγή εξοπλισμού που χρησιμοποιεί τώρα η Ουκρανία κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών θα είναι αδύνατη. Το μέλος της άνω βουλής του κοινοβουλίου υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, η Ρωσία καταστρέφει στρατιωτικές εγκαταστάσεις στο έδαφος της Ουκρανίας.

"Θα είναι ουκρανικό εργοστάσιο, όχι τουρκικό. Και αν πρόκειται για εργοστάσιο της Ουκρανίας, τότε αυτό είναι ένα εργοστάσιο που είναι στόχος επίθεσης από τη Ρωσική Ομοσπονδία" τόνισε ο Τσέκοφ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail