The Great Reset Φάση 2, "Οι Αγώνες Πείνας"

Photo: SCF
Είναι το καταρρέον χρηματοπιστωτικό σύστημα και ο συνακόλουθος πληθωρισμός που αποτελούν την κύρια αιτία αυτού που εξελίσσεται γρήγορα σε παγκόσμια κρίση.

Φαίνεται ότι ζείτε σε μια ταινία επιστημονικής φαντασίας που είδατε όταν ήσασταν νεότερος; Ο κόσμος σήμερα εμφανίζεται σε μια συλλογή από κλιπ από αυτό το είδος που προμήνυε ένα δυστοπικό και σκοτεινό μέλλον για την ανθρωπότητα. Κατεστραμμένες οικονομίες, ταραχές για τα τρόφιμα, βάναυση στρατιωτικοποιημένη αστυνομία, απόλυτη παρακολούθηση και αμείλικτη, όλο και πιο παράλογη προπαγάνδα. Δεν είναι πλέον μελλοντικό σενάριο, αυτό συμβαίνει τώρα σε περισσότερες από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Καθώς περισσότερα από 90 έθνη βρίσκονται τώρα επικίνδυνα κοντά στην αθέτηση των χρεών τους, μπορούμε να αναμένουμε ότι αυτές οι διαμαρτυρίες θα επεκταθούν και θα ενταθούν. 

Eamon McKinney - hstrategic-culture.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Η τραγική κατάσταση στη Σρι Λάνκα αποτελεί προμήνυμα του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Οι ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας βλάπτουν περαιτέρω τις οικονομίες που είχαν ήδη καταστραφεί από την απάτη του Covid. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει πραγματική έλλειψη ούτε σε τρόφιμα ούτε σε ενέργεια. Είναι το καταρρέον χρηματοπιστωτικό σύστημα και ο συνακόλουθος πληθωρισμός που αποτελούν την κύρια αιτία αυτού που εξελίσσεται γρήγορα σε παγκόσμια κρίση. Πολλές αιτίες και ένοχοι θα κατηγορηθούν για αυτό που έρχεται, αλλά πρέπει να αναγνωριστεί ότι όλα αυτά τα προβλήματα μπορούν να εντοπιστούν σε μία πηγή. Και, τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο, είναι άλλη μια κίνηση στο σχέδιο των Globalists για τη «Μεγάλη Επαναφορά - Great Reset». Αν ο Covid ήταν η πρώτη φάση, το φαγητό είναι η δεύτερη φάση.

Η Μεγάλη Επαναφορά απαιτεί την καταστροφή των οικονομιών και των κοινωνιών όπως τις γνωρίζουμε. Για τους παγκοσμιοποιητές, όλα έχουν να κάνουν με τη διατήρηση του ελέγχου μετά την αναπόφευκτη και πιθανώς επικείμενη κατάρρευση του νεοφιλελεύθερου χρηματοπιστωτικού συστήματος. Η υποταγή του πληθυσμού της γης από την πείνα φαίνεται να είναι ένα προφανές μέρος αυτού του σχεδίου. Αυτό είναι ένα μέλλον στο οποίο όσοι δεν σκοτώνονται από τον Covid, θα τρώνε ζωύφια. Αυτό που θα θεωρούνταν άγρια ​​θεωρία συνωμοσίας μόλις πριν από λίγους μήνες είναι τώρα δύσκολο να το αρνηθεί κανείς. Οι πυρκαγιές σε περισσότερες από 100 μονάδες επεξεργασίας τροφίμων στην Αμερική, οι ελλείψεις παιδικών τροφών και η σκόπιμη άρνηση επανεκκίνησης των άφθονων εγχώριων ενεργειακών πόρων της Αμερικής αποτελούν ενδείξεις του εσκεμμένου χαρακτήρα αυτού του σχεδίου. 

Η πρώτη ενέργεια του Μπάιντεν μετά την εκλογή του ήταν να κλείσει τον αγωγό πετρελαίου από τον Καναδά. Χωρίς προσιτή ενέργεια δεν υπάρχει λίπασμα, χωρίς λίπασμα δεν υπάρχει γεωργία. Οι Αμερικανοί αγρότες αισθάνονται πως πιέζονται να μην καλλιεργήσουν από τότε που ανέλαβε ο Μπάιντεν. Καθημερινά φαίνεται ότι η κυβέρνηση θεσπίζει νέα μέτρα για να επιδεινώσει περαιτέρω το πρόβλημα. Η Καλιφόρνια, για παράδειγμα, έχει θεσπίσει ένα νέο νόμο που εμποδίζει ανεξάρτητους φορτηγατζήδες να έχουν πρόσβαση στα λιμάνια της Καλιφόρνια. Οι ανεξάρτητοι αποτελούν την πλειοψηφία των φορτηγατζήδων και αυτό θα χρησιμεύσει μόνο στη δημιουργία μεγαλύτερου χάους στην αλυσίδα εφοδιασμού, όπως παρατηρήθηκε στα λιμάνια του Λος Άντζελες πέρυσι. Το χάος διήρκεσε για μήνες και ήταν η αιτία της περαιτέρω καταστροφής χιλιάδων μικρότερων επιχειρήσεων που δεν μπορούσαν να αποκτήσουν απόθεμα. Η ανικανότητα από μόνη της δεν μπορεί να το εξηγήσει αυτό. Καθημερινά φαίνεται ότι η κυβέρνηση θεσπίζει νέα μέτρα για να επιδεινώσει περαιτέρω το πρόβλημα. Η ανικανότητα από μόνη της δεν μπορεί να το εξηγήσει αυτό.



Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα στην ατζέντα των Globalists, αυτό ήταν χρόνια σε εξέλιξη. Το Ίδρυμα Ροκφέλερ είναι σθεναρός υποστηρικτής του WEF, (αν δεν ήταν, δεν θα υπήρχε). Το ίδρυμα γράφει για «επαναστήσιμο του πιάτου» από το 2020. Αυτό εννοούσε. Πλήρης έλεγχος της προσφοράς τροφίμων από τις μεγάλες γεωργικές πολυεθνικές. Ο frontman Bill Gates είναι τώρα ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης γεωργικών εκτάσεων στην Αμερική και αγοράζει γρήγορα περισσότερα. Επενδύει στο βρεφικό γάλα και υπάρχει έλλειψη βρεφικού γάλακτος, επενδύει σε γεωργικές εκτάσεις και υπάρχει έλλειψη τροφίμων, επενδύει σε εμβόλια και υπάρχει μια πανδημία και περισσότερες πανδημίες που υποσχέθηκαν να ακολουθήσουν. Βλέπετε ένα μοτίβο εδώ;

Η μαριονέτα του Ροκφέλερ και μακροχρόνιος παγκοσμιοποιητής, Henry Kissenger, είπε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια: «Όποιος ελέγχει την προσφορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους. Αυτός που ελέγχει την ενέργεια μπορεί να ελέγξει ολόκληρες ηπείρους. Αυτός που ελέγχει τα χρήματα μπορεί να ελέγξει τον κόσμο». Οι παγκοσμιοποιητές δεν ελέγχουν πλέον το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα, τα εναλλακτικά συστήματα που καθοδηγούνται από την Κίνα και τη Ρωσία τους έχουν αφαιρέσει αυτό το μονοπώλιο. Δεν ελέγχουν πλέον την ενέργεια του κόσμου, όπως απέδειξε πρόσφατα η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία. Το μόνο που τους έχει απομείνει είναι φαγητό με το οποίο θα ελέγχουν τους πληθυσμούς.

Όλοι είδαν τη διαμαρτυρία των αγροτών στην Ολλανδία ενάντια στην προτεινόμενη αρπαγή γης από την κυβέρνηση με το πρόσχημα της περικοπής των αζωτούχων λιπασμάτων. Ο ολλανδικός αγροτικός τομέας αποτελείται κυρίως από μικρές αγροτικές οικογένειες πολλών γενεών. Δε θα συμμορφωθούν, στη διαμαρτυρία τους προστέθηκαν αγρότες από όλο τον κόσμο που αντιμετωπίζουν τις ίδιες απειλές. Αυτή η προσποίηση της εξάλειψης των χημικών λιπασμάτων είναι μέρος του σχεδίου του ΟΗΕ 2030 και της Μεγάλης Επαναφοράς. Οποιαδήποτε ιδέα ότι θα μπορούσε να παράγει αποτελέσματα σε βιώσιμα επίπεδα έχει καταρρεύσει από τα αποτελέσματα στη Σρι Λάνκα και την Γκάνα. Και οι δύο πιέστηκαν να εξαλείψουν τα χημικά λιπάσματα σε αντάλλαγμα για κίνητρα, κάτι που έκαναν. Τώρα αυτοί οι κάποτε παραγωγικοί αγροτικοί τομείς έχουν καταστραφεί, αναγκάζοντας αυτά τα κάποτε αυτάρκη έθνη να εισάγουν τρόφιμα με ξένο νόμισμα που δεν έχουν πλέον.

Οι παγκοσμιοποιητές προτιμούν να κινούνται αργά, εφαρμόζοντας τα σχέδιά τους σταδιακά, ώστε να περάσουν απαρατήρητοι από τις μάζες. Ωστόσο, ο χρόνος δεν είναι με το μέρος τους, ο χειμώνας θα φτάσει σύντομα στην Ευρώπη και οι πλήρεις συνέπειες του παράλογου και αυτοκαταστροφικού ρωσικού εμπάργκο πετρελαίου και φυσικού αερίου θα γίνουν αισθητές. Ο δυτικός κόσμος δεν μπορεί να αντικαταστήσει το απαραίτητο πετρέλαιο και φυσικό αέριο που έπαιρνε κάποτε οικονομικά από τη Ρωσία. Πέρα από τη γεωργία, τα σπίτια θα παραμείνουν χωρίς θέρμανση, η βιομηχανία θα αναγκαστεί να κλείσει και ο πληθωρισμός θα καταστήσει τις βασικές ανάγκες της ζωής απρόσιτες για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Οι παγκοσμιοποιητές θα νιώσουν πολύ σύντομα την πλήρη οργή των «άχρηστων που τρώνε» τους οποίους θα ήθελαν να εξαλείψουν.

Πριν από τις τρέχουσες διαμαρτυρίες των αγροτών, πολλοί αγνοούσαν το WEF ή την πραγματικότητα της προτεινόμενης «Πράσινης Νέας Συμφωνίας» που περιγράφεται στην Ατζέντα του ΟΗΕ 2030. Αυτή η ιμπεριαλιστική φαντασίωση γίνεται τώρα κατανοητή από ταχέως αυξανόμενο αριθμό ανθρώπων και εκτός από μια χούφτα ένστολων που σημάνουν κλιματικό συναγερμό και ιδεολόγων, κανείς δε συμβιβάζεται με αυτό. Οι παγκοσμιοποιητές έπαιξαν σοβαρά το χέρι τους και υποτίμησαν τη δύναμη και την κοινή λογική των «άχρηστων που τρώνε». Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε θα μοιάζει πολύ διαφορετικός τα επόμενα χρόνια, αλλά αυτό το μέλλον δε θα κριθεί από τους παγκοσμιοποιητές. Ο καθοριστικός παράγοντας θα είναι το πόσο γρήγορα ξεσηκώνονται οι μάζες και αναγνωρίζουν τον κοινό εχθρό, η Ρωσία δεν είναι εχθρός του ευρωπαϊκού λαού, ούτε η Κίνα, ο κοινός εχθρός της ανθρωπότητας βρίσκεται πολύ πιο κοντά στο σπίτι, στο Νταβός, στις Βρυξέλλες και την Ουάσινγκτον.

Οι παγκοσμιοποιητές δεν πρέπει να φοβούνται. Οι πράξεις τους είναι γελοίες και κάθε φορά που μιλούν εκτίθενται περαιτέρω. Το ότι νόμιζαν πως θα μπορούσαν να επιβάλουν τη Μεγάλη Επαναφορά στον κόσμο δείχνει πόσο αποκομμένοι είναι από την πραγματικότητα. Η αλαζονεία που επιδεικνύεται από τον Klaus Schwab και το WEF εξηγώντας μας πώς μοιάζει το μέλλον που έχουν αποφασίσει, θα οδηγήσει στην πτώση τους. Χάνουν και η ατζέντα τους αποτυγχάνει, διαφορετικά θα είχαν ήδη κερδίσει. Και, για τους παγκοσμιοποιητές που φαίνεται να παίρνουν τις ιδέες τους από ταινίες επιστημονικής φαντασίας, Στους Αγώνες Πείνας, οι άνθρωποι κερδίζουν και οι ελίτ δεν έχουν πουθενά να κρυφτούν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail