H αεροπορική υπεροχή έχει χρώμα μπλε από τα Βαλκάνια μέχρι τη νοτιοανατολική Μεσόγειο

Νιώθουν ότι χάνουν τον έλεγχο λίγο πριν την προκήρυξη των εκλογών!

Μία πραγματική ομοβροντία άρθρων με στόχο το μέγαρο Μαξίμου έχει προβληματίσει το πρωθυπουργικό περιβάλλον, καθώς έρχεται την πλέον κρίσιμη στιγμή για το πολιτικό μέλλον του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Από: newsbreak.gr - Κύριος Μάξιμος

Μέσα που μέχρι πρότινος υμνούσαν τον πρωθυπουργό παρομοιάζοντας τον με το βιβλικό Μωυσή και άλλα ιστορικά πρόσωπα, έχουν φτάσει στο σημείο να παρομοιάζουν το μέγαρο Μαξίμου με «χαλβαδοπωλείο»! (Πρώτο Θέμα)

Η εφημερίδα Καθημερινή σφυροκοπά ανελέητα τα «δώρα» της κυβέρνησης ακόμα και σε φοροφυγάδες, κάνοντας λόγο για ανεξέλεγκτη φοροδιαφυγή και για μοίρασμα χρήματος σε ημέτερους, που «εάν το έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ θα τον έπαιρναν με τις πέτρες σε όλη την επικράτεια»!

Ο Τάσος Τέλλογλου αφήνει σοβαρές αιχμές για εμπλοκή του Μαξίμου προκειμένου να «εκτεθεί» ο Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με την δικαστική εξέλιξη της λεγόμενης «σκευωρίας Novartis» που εξελίχθηκε σε φιάσκο, ενώ παράλληλα «καρφώνει» την οικογένεια Αλαφούζου στοχοποιώντας πλοίο συμφερόντων της, που «φορτώνει στην Ρωσία και ξεφορτώνει στην Τουρκία»!

Παρόμοιοι χαρακτηρισμοί από το Liberal, τρολάρισμα από τον ΣΚΑΪ για την κατάρρευση του ισθμού λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Κυριάκου…

Όλα αυτά έχουν προκαλέσει ένα εκρηκτικό κλίμα μέσα στο μέγαρο Μαξίμου με κορυφαίο στέλεχος να αναφωνεί: Τόσα τους έχουμε δώσει και μας «πουλάνε» την πιο κρίσιμη στιγμή!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail