Οργή αναγνωστών της Figaro για τον Ζελένσκι: «Φτου σε αυτόν τον κλόουν! Όλο μιλά σε οθόνες»

Freepen.gr - Αναγνώστες της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro αντέδρασαν έντονα στην ομιλία του Ουκρανού προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι προς τις χώρες του ΝΑΤΟ στη σύνοδο κορυφής αυτή την εβδομάδα στη Μαδρίτη.

Μεταξύ άλλων, ζήτησε για άλλη μια φορά να παράσχει στο Κίεβο σύγχρονο πυροβολικό και οικονομική υποστήριξη. Για να διασφαλιστεί η άμυνα της Ουκρανίας, σύμφωνα με τον Ζελένσκι, χρειάζονται «περίπου πέντε δισεκατομμύρια δολάρια το μήνα».

Πολλοί χρήστες εξαγριώθηκαν λόγω των απαιτήσεων του Ουκρανού προέδρου και κάποιοι υπενθύμισαν ότι πληρώνουν φόρους στη χώρα τους για να μην τον υποστηρίξουν.

"Χρειάζεται σύγχρονο πυροβολικό; Δεν αρκούν πλέον οι Καίσαρες μας; Λοιπόν, θα έπρεπε να είχαν μείνει 75 κομμάτια στα μουσεία μας", σχολιάζει ένας αναγνώστης. 

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η μαζική προμήθεια δυτικών όπλων στην Ουκρανία επιδεινώνει περαιτέρω τον πόλεμο. Αυτό δε σημαίνει ότι είμαι υπέρ του Πούτιν: είμαι υπέρ της ειρήνης. Εάν θέλουμε ειρήνη, δεν πρέπει να στείλουμε όπλα στο πεδίο της μάχης" σχολιάζει κάποιος άλλος. 

"Τι κάνει αυτός ο τύπος, εκτός από το να ξοδεύει όλο τον χρόνο του πίσω από την οθόνη και να εκλιπαρεί για κάτι! Αυτό είναι τελείως τρελό! Πληρώνω φόρους, όχι για να τον στηρίξω! Βαρεμένος! Και ενώ βροντοφωνάζει, κάθεται στο τραπέζι, χωρίς συνείδηση και στέλνει τροφή για κανόνια στο μέτωπο. Δεν προσπάθησε καν να ψάξει για λύσεις όταν ήταν ακόμα δυνατό, σχολιάζει ο Dany L.

"Και τα χρήματα θα πρέπει να μεταφερθούν σε λογαριασμό στην Ελβετία; Ο ηθοποιός σαφώς δεν μπορεί να ελέγξει τον εαυτό του!" — είπε ο RASIGUERE66. 

«Φτου σε αυτόν τον κλόουν!» σχολιάζουν κάποιοι άλλοι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail