Την πλήρη απελευθέρωση του Λουγκάνσκ ανακοίνωσε ο Σόιγκου στον Πούτιν!


Ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου ενημέρωσε τον Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για την απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR), ανακοίνωσε την Κυριακή το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Στις 3 Ιουλίου 2022, ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Στρατηγός του Στρατού Σεργκέι Σόιγκου ανέφερε στον Ανώτατο Διοικητή των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων Βλαντιμίρ Πούτιν για την απελευθέρωση της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ», ανέφερε το υπουργείο.

Το υπουργείο πρόσθεσε ότι οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις και η Λαϊκή Πολιτοφυλακή της LPR έχουν θέσει υπό πλήρη έλεγχο το Lisichansk και έναν αριθμό κοντινών οικισμών, οι μεγαλύτεροι από τους οποίους είναι οι Belogorovka, Novodruzhesk, Maloryazantsevo και Belaya Gora. «Η συνολική έκταση των εδαφών που απελευθερώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες έφτασε τα 182 τετραγωνικά χιλιόμετρα», τόνισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

@nezhurka


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail