Σοβαρή και δυστυχώς σωστή επισήμανση Τσίπρα για τα F-16 στην Τουρκία

Freepen.gr - «Ο κ. Μπάιντεν δήλωσε πως τον Δεκέμβρη αποφάσισε να πουλήσουν οι ΗΠΑ F-16 στην Τουρκία. Ή το είπε στον κ. Μητσοτάκη κατά τη συνάντησή τους και αυτός μας το έκρυψε ή ο κ. Μπάιντεν δεν το είπε στον κ. Μητσοτάκη και άρα δεν είναι στην καλύτερη φάση οι Ελληνοαμερικανικές σχέσεις» γράφει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνοντας δηλώσεις του κατά τη συνέντευξή του στην Πόπη Τσαπανίδου στο ΟΡΕΝ και δυστυχώς έχει δίκιο, αν και υπάρχει κι η τρίτη εκδοχή.

Σύμφωνα με αυτήν, χάρη και στη δική του κυβέρνηση, η χώρα έχει μετατραπεί σε απέραντη αμερικανική βάση ενώ θεωρείται τόσο δεδομένη ώστε να μη λαμβάνεται υπόψη.

Ο ίδιος συνεχίζει: 

«Αν ήμουν πρωθυπουργός και είχα τη χθεσινή δεινή διπλωματική ήττα με τη στήριξη Μπάιντεν στον Ερντογάν, τον εκσυγχρονισμό των τουρκικών F-16, και την ίδια στιγμή κατοχύρωση του «Τουρκο-Αιγαίου» ως μπράντας διαφημιστικής, θα γυρνούσα με τα πόδια από τη Μαδρίτη».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail