Αλλοδαπός αντί να προσέχει την κόρη της φίλης του, τη βίαζε κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη, δυνάμει σχετικού εντάλματος, 35χρονος για υπόθεση γενετήσιων πράξεων σε βάρος ανήλικης – κόρης της συντρόφου του

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διενέργειας αστυνομικής έρευνας, συνέλαβαν μεσημβρινές ώρες χθες (05-07-2022), δυνάμει σχετικού εντάλματος, 35χρονο αλλοδαπό, έπειτα από καταγγελία ανήλικης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αφορά στα αδικήματα «Γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιόν τους» και «Κατάχρηση ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, ο 35χρονος, σύντροφος της 30χρονης αλλοδαπής μητέρας της ανήλικης, από εξαετίας μέχρι προ εξαμήνου περίπου, εκμεταλλευόμενος την απουσία της μητέρας λόγω εργασίας, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail