Ο Λαβρόφ αποκάλυψε τον σκοπό των δυτικών κυρώσεων

Freepen.gr - Οι δυτικές κυρώσεις αποσκοπούν στην τιμωρία των διαφωνούντων και στην υποταγή στη θέλησή τους, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

"Φιλελευθερισμός; Τώρα λένε - νεοφιλελεύθερο δόγμα και πολιτική. Κοιτάξτε μόνο τα προβλήματα που μαίνονται τώρα στη Δύση. Επιπλέον, δε συνδέονται μόνο με τη φυσική πορεία των πραγμάτων στον τομέα της οικονομίας, του εμπορίου - υπήρξαν σκαμπανεβάσματα , αλλά έχουν δημιουργηθεί τεχνητά για τον εαυτό τους από την ίδια τη Δύση. 

Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν εξήγησε την αιτία των τρεχουσών επισιτιστικών και ενεργειακών κρίσεων που προκαλούνται από τις κακοσχεδιασμένες, βιαστικές και ξεκάθαρα εγωιστικές πολιτικές των δυτικών κρατών» είπε σε μια συνέντευξη με τον Pavel Zarubin στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya.

«Αυτό ισχύει και για τις κυρώσεις, οι οποίες στοχεύουν στην τιμωρία οποιουδήποτε διαφωνεί, υποτάσσοντας τη βούληση και τα συμφέροντά τους, αγνοώντας τις ανάγκες όλων των άλλων», πρόσθεσε.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail