Κρεμλίνο για κυρώσεις: Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό

Valery Sharifulin / ΤΑSS
Freepen.gr - Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσει η χώρα για την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στον ιρανικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό.

Σε ένα απόσπασμα της συνέντευξης που προβλήθηκε στην τηλεόραση Rossiya-24 τη Δευτέρα, ο Πεσκόφ είπε ότι η Μόσχα, όπως και η Τεχεράνη, είχε συνηθίσει τις κυρώσεις, αφού «χιλιάδες» από αυτές που επιβλήθηκαν από τη σοβιετική εποχή.

"Αυτό είναι ίσως το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν τόσο αυτή η χώρα όσο και το Ιράν για την ανεξαρτησία και την κυριαρχία τους. Ό,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό", τόνισε ο προεδρικός εκπρόσωπος.

Στη συνέντευξή του σε Ιρανούς δημοσιογράφους ενόψει της επίσκεψης του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην Τεχεράνη, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σημείωσε πως το Ιράν βρισκόταν υπό κυρώσεις για αρκετές δεκαετίες τώρα και «είναι καλά προσαρμοσμένο στην εργασία της προόδου και της βελτίωσης της ευημερίας του έθνους παρά τους περιορισμούς» που ήταν απολύτως παράνομοι από την άποψη του διεθνούς δικαίου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail