Δε ζητά συγγνώμη η Φενέρμπαχτσε για τα συνθήματα με τον Πούτιν στο ματς με τους Ουκρανούς!

επίσημο twitter του συλλόγου Φενερμπαχτσέ
Ο πρόεδρος της Φενερμπαχτσέ, Αλί Κοτς, δήλωσε ότι ο σύλλογος δε θα ζητήσει συγγνώμη από την Ουκρανία λόγω των οπαδών που φώναζαν το όνομα του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Την Τετάρτη, η Ντιναμό Κιέβου νίκησε τη Φενέρμπαχτσε στο δεύτερο γύρο των προκριματικών του Champions League και προκρίθηκε στην επόμενη φάση. Η συνάντηση στην Κωνσταντινούπολη έληξε στην παράταση με σκορ 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Στο 57ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ντιναμό άνοιξε το σκορ χάρη σε γκολ του Βιτάλι Μπουγιάλσκι, ο οποίος έκανε μια προκλητική κίνηση προς τους οπαδούς της Φενερμπαχτσέ. Σε απάντηση, οι κερκίδες άρχισαν να φωνάζουν: «Βλαντιμίρ Πούτιν». 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, εξαιτίας αυτού, ο προπονητής της Ντιναμό, Μιρτσέα Λουτσέσκου δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα. Η Ένωση Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ξεκίνησε πειθαρχική έρευνα για τη συμπεριφορά των οπαδών του τουρκικού συλλόγου.

"Δε θα ζητήσουμε συγγνώμη από την Ουκρανία. Μετά τις ανάρμοστες δηλώσεις του Πρέσβη της Ουκρανίας, αυτός πρέπει να μας ζητήσει συγγνώμη", δήλωσε ο Κοτς σύμφωνα με την Milliyet.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail