Η Ζαχάροβα υπενθύμισε ότι η Ουάσιγκτον προκαλεί σύγκρουση στην Ουκρανία

Η Ουάσιγκτον μεταφέρει αμερικανικά όπλα στο Κίεβο, η χρήση των οποίων προκαλεί την παράταση της σύγκρουσης στην Ουκρανία και το θάνατο ανθρώπων, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα, σχολιάζοντας την ειδοποίηση της αμερικανικής πρεσβείας για τους πολίτες των ΗΠΑ στην Ουκρανία που ζητά να φύγουν αμέσως.

«Η Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία εξέδωσε ειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες στη χώρα ζητώντας να φύγουν αμέσως, καθώς και να αποφύγουν μαζικές συγκεντρώσεις και δημόσιες εκδηλώσεις, επειδή «μπορεί να γίνουν στρατιωτικοί στόχοι για τους Ρώσους. Η Ουάσιγκτον μεταφέρει αμερικανικά όπλα, η χρήση των οποίων προκαλεί την παράταση της σύγκρουσης και τον θάνατο ανθρώπων», έγραψε η Ζαχάροβα στο κανάλι της στο Telegram.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail