…Γιατί μπορούμε!

StockSnap / pixabay
Ας σχολιάσουμε –όσο ακόμα επιτρέπεται- όλα όσα προκύπτουν από τις δηλώσεις «πόθεν έσχες» των εθνοπατέρων και εθνομητέρων μας που επιμένουν να «βιάζουν» την κοινή λογική μας και να προκαλούν το δημόσιο αίσθημα, τουλάχιστον κάποιων πολιτών που έχουν την κακή συνήθεια να σκέφτονται με το δικό τους μυαλό κι όχι αυτό με του … Πορτοσάλτε! 

Του Μιχάλη Τζανάκη

Τι προκύπτει λοιπόν από αυτές τις δηλώσεις εκτός του ότι αποτελούν «υπεύθυνη δήλωση» προς τους πολίτες που «βεβαιώνουν» ότι μας θεωρούν κρετίνους και χαχόλους;

Καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ και παράλληλα δάνεια επίσης εκατομμυρίων, αφού εδώ οι «τραπεζίτες» είναι XXXL και όχι «φειδωλοί» όπως στους «μπαταχτσήδες» που χρωστούν στην πιστωτική τους κάρτα διακόσια ευρώ και τους παίρνουν εφτά φορές τη μέρα οι εισπρακτικές.

Αγοράζουν ακίνητα ετησίως, όπως προκύπτει από τις μεταβολές των δηλώσεων τους με την ίδια συχνότητα και ευκολία που αγοράζουν οι κοινοί θνητοί τον «φρέντο» για να πάνε τα «φαρμάκια» τους κάτω. Είναι γενικώς και ειδικώς μάγκες και καραμπουζουκλήδες σε βαθμό «κακουργήματος», αν και για «κακούργημα» διώκονται όσοι αποκαλύπτουν «σκάνδαλα» που οι πολιτικοί τα βαφτίζουν «σκευωρίες», που οι ίδιοι πολιτικοί διεκδικούν αποζημιώσεις για τα ίδια «σκάνδαλα»!!! Μπερδεμένες καταστάσεις, μπερδεμένα πράγματα γενικά, αλλά ο «μουζίκος» εντελώς αποχαυνωμένος τρέχει να προλάβει τα εικοσάρικα της…«πλατφόρμας»!!!

Καλά, φοβερή «πατέντα» η…πλατφόρμα! Κάνουν οι εκατομμυριούχοι πολιτικοί φωστήρες μας μπίζνες με τους μανατζαρέους φίλους τους. Φεσώνουν κανονικά το «μουζίκο» εκατομμύρια ευρώ, του ΚΛΕΒΟΥΝ όσα μπορούν μέσα από ακατανόητα τεχνάσματα και κανονικές «αρπαχτές»–βλ. ρήτρα αναπροσαρμογής- και μετά «ευεργετούν» το θύμα ανοίγοντάς του την «πλατφόρμα» της ελεημοσύνης –κάτι σαν τους «τοίχους της καλοσύνης» των μνημονίων!

«Τρέξτε να προλάβετε»! Ογδοντάρι για το ένα pass, τριαντάρι για το άλλο pass, το πόπολο «τσιμπολογά» το καημένο σαν τα σπουργιτάκια το φθινόπωρο, μπας και τη «βγάλουν» και σήμερα!

Αν με δαύτους έχουμε απολέσει κάτι, αυτό δεν είναι ούτε το εισόδημά μας, ούτε η αγοραστική μας δύναμη, ούτε η αδυναμία εκπλήρωσης των βασικών μας βιοτικών υποχρεώσεων…

Είναι η απώλεια της αξιοπρέπειάς μας, η απώλεια της έλλογης στάσης μας απέναντι σε ανθρώπους που ζουν πλουσιοπάροχα παρασιτιζόμενοι μονίμως…

Ωστόσο «δια πάσαν νόσον» υπάρχει και ο αντίλογος ότι βρίσκονται στην «σωστή πλευρά της Ιστορίας»…

Υγιαίνετε, συνέλληνες και στριμωχτείτε στην…«πλατφόρμα» του pass, όσο είναι ακόμα ανοιχτή! Τα εικοσάρικα σας περιμένουν!

Και ας αναφωνήσουν τα πολιτικά πρόσωπα με παρρησία και εν χορώ: «Σας δουλεύουμε, γιατί μπορούμε»!!!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail