Πουλούσαν ρούχα-μαϊμούδες έξω από τον σταθμό μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας»

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί για αποδοχή και διάθεση απομιμητικών προϊόντων στο Χαλάνδρι

Κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν -2.757- απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης)

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 15-7-2022 στο Χαλάνδρι, από αστυνομικούς της Ομάδας Παρεμπορίου της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, δύο (2) ημεδαποί, 36 ετών αμφότεροι, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας για την καταπολέμηση της διάθεσης απομιμητικών προϊόντων, κατελήφθη ο πρώτος των κατηγορουμένων έξωθεν του σταθμού μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» να διαθέτει προς πώληση απομιμητικά προϊόντα (είδη ένδυσης) γνωστών εταιρειών, τόσο σε αυτοσχέδιο πάγκο, όσο και σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

Ο δεύτερος των κατηγορουμένων, κατελήφθη στην περιοχή του Χαλανδρίου εντός Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, να κατέχει πλήθος απομιμητικών προϊόντων.

Συνολικά κατασχέθηκαν και στη συνέχεια καταστράφηκαν, 2.757 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων (είδη ένδυσης).

Οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Χαλανδρίου, όπου και συνελήφθησαν και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail