Ο Ερντογάν λέει ότι η Τουρκία θα έχει τον καλύτερο στρατό στον κόσμο

Γραφείο Τούρκου προέδρου
Freepen.gr - Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει δεσμευτεί να κάνει τον στρατό της Άγκυρας «νούμερο ένα» στον κόσμο, ισχυριζόμενος ότι έχει επιτύχει «προκαλώντας δέος» και σημαντικές προόδους στην εκπαίδευση τα τελευταία χρόνια.

Μιλώντας σε τελετή αποφοίτησης την Παρασκευή στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη, ο Ερντογάν χαιρέτισε τον στρατό που βοήθησε «στην οικοδόμηση μιας μεγάλης και ισχυρής Τουρκίας», προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει απειλή που ο στρατός δεν μπορεί να ξεπεράσει στη στεριά, στη θάλασσα. και στον αέρα».

«Θα αναγεννιόμαστε συνεχώς και θα κάνουμε περαιτέρω βήματα μέχρι να κάνουμε τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις νούμερο ένα στον κόσμο με όλα τα στοιχεία, εκπαίδευση, εξοπλισμό, τεχνολογία και εμπειρία», συνέχισε.

Αν και αναγνώρισε «ελλείψεις και πτυχές που χρειάζονται βελτίωση» στο σύστημα στρατιωτικής εκπαίδευσης της Άγκυρας, ο Ερντογάν είπε ότι το άνοιγμα του Πανεπιστημίου Εθνικής Άμυνας το 2017 ήταν μια σημαντική καμπή, η οποία «άλλαξε εντελώς» την εκπαίδευση και την εξάσκηση για νέα στρατεύματα.

«Συγκεντρώσαμε όλα τα στρατιωτικά μας ιδρύματα εκπαίδευσης κάτω από μια στέγη. Σε αυτή την κοινή δομή, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό σύστημα που αντικατοπτρίζει τόσο τα παραδείγματα στον κόσμο όσο και τις ανάγκες του σήμερα», πρόσθεσε. 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail