Η Δύση δε θα αφήσει τη Ρωσία να λύσει γρήγορα την κρίση της Ουκρανίας

Freepen.gr - Η κρίση στην Ουκρανία γίνεται ολοένα και πιο σοβαρή. Πώς αξιολογεί η Δύση τη ρωσική ειδική επιχείρηση; Σε τι βασίζονται MI-6 και CIA; Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν απαίτησε να επιστρέψει το ΝΑΤΟ στα σύνορα πριν από το 1997; Η αρχισυντάκτρια του Pravda.Ru, Ίνα Νοβίκοβα, έθεσε αυτές τις ερωτήσεις στον Διευθυντή του Κέντρου Ανάπτυξης Παγκόσμιας Πολιτικής, Σεργκέι Γκοροντνίκοφ.

Η Γερμανία δαιμονοποιεί τη Ρωσία για να απαλλαγεί από τους δαίμονες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

"Πώς αξιολογείτε την κατάσταση στην Ουκρανία από τη σκοπιά της παγκόσμιας πολιτικής;"

«Στην τελευταία συνεδρίαση της G7, η Δύση ενέκρινε πακέτα βοήθειας προς την Ουκρανία αξίας 24 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα τρέχοντα και τα επόμενα χρόνια. Περιλαμβάνουν ένα ολόκληρο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας που κανείς δεν έχει δει ποτέ. Η Ουκρανία δεν έχει λάβει αυτά τα όπλα στο παρελθόν.

Ο πόλεμος αποκτά ολοκληρωτικό χαρακτήρα, παρόμοιο με αυτό που ήταν στη Γιουγκοσλαβία του Μιλόσεβιτς. Στην περίπτωση αυτή είναι η Δύση εναντίον της Ρωσίας. Είναι εκπληκτικό πως η Γερμανία προωθεί την εικόνα της Ρωσίας ως κέντρου του κακού. Η Γερμανία προφανώς θέλει να ξεφορτωθεί τους δαίμονες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Έχουμε παρασυρθεί στον πόλεμο που η Δύση δε θα μας αφήσει να φύγουμε. Η MI6 και η CIA ελπίζουν ότι η εσωτερική κατάσταση στη Ρωσία θα αρχίσει να επιδεινώνεται απότομα μέχρι το φθινόπωρο. Αυτήν την στιγμή καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να υποκινήσουν μια συνωμοσία εναντίον του Πούτιν.

Ως εκ τούτου, μας κάνουν να βιώσουμε έναν πόλεμο φθοράς. Ο Αρέστοβιτς είπε πως θα πολεμούσαν όσο χρειαστεί, ακόμη και για δέκα χρόνια. Συνειδητοποιούν ότι η Ουκρανία μπορεί να εξαφανιστεί και μια σειρά άλλα κράτη μπορεί να εμφανιστούν στη θέση της, όπως και η περίπτωση με τη Γιουγκοσλαβία.

Ωστόσο, η Ρωσία δεν θέλει η Ουκρανία να μετατραπεί σε μια άλλη Γιουγκοσλαβία - η Ρωσία πρέπει να έχει τον έλεγχο αυτού του χώρου. Δεν πρέπει να αφήσουμε τη Δύση να καταλάβει κανένα μέρος της σημερινής Ουκρανίας, ούτε καν τη Γαλικία. Ο Πούτιν έθεσε ένα σαφές τελεσίγραφο: το ΝΑΤΟ να φύγει πίσω στα σύνορά του πριν από το 1997. Με άλλα λόγια, η Ρωσία πρέπει να έχει υπό τον έλεγχό της όχι μόνο την Ουκρανία, αλλά και την Πολωνία, τη Σλοβενία, τη Ρουμανία και την Ουγγαρία.

Η Ρωσία θέλει το ΝΑΤΟ να επιστρέψει στα σύνορά του του 1997, όταν η συμμαχία ενσωμάτωσε τη Γερμανία. Διαφορετικά, δε θα επιβιώσουμε από τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που ετοιμάζεται τώρα. Η Δύση μπαίνει στον πειρασμό να κάνει ένα πυρηνικό πλήγμα στη Ρωσία που δεν θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε. Αν φέρουν τους πυραύλους τους πιο κοντά στα σύνορά μας από όλες τις πλευρές, τότε δεν θα έχουμε αρκετή αεράμυνα για να τους σταματήσουμε. Θα μας καταστρέψουν».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail