Η μεγάλη λευκή δύση στοχεύει να συντρίψει Σλάβους και Κινέζους

«Και το αξιοσημείωτο είναι αυτό, ότι ενώ η Αμερική τροφοδότησε με τσιγκουνιά τον πόλεμο με τη βιομηχανία της και παρενέβη με τσιγκουνιά για να βοηθήσει να συντρίψει έναν πιθανό και επικίνδυνο ανταγωνιστή, παρόλα αυτά διατήρησε τη φήμη του ειρηνισμού. Αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παράδοξα, ένα από τα πιο περίεργα ανέκδοτα της ιστορίας-ανέκδοτα από τα οποία δεν αντλήσαμε και δεν αντλούμε πολύ κέφι. Ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός είναι στην ουσία αδίστακτα αγενής, ληστρικός, με όλη τη σημασία της λέξης, και εγκληματικός. Όμως, λόγω των ειδικών συνθηκών της αμερικανικής ανάπτυξης, έχει τη δυνατότητα να τυλίξει τον εαυτό της στην τήβεννο του πασιφισμού. Αυτό δε γίνεται καθόλου με τον τρόπο του ιμπεριαλιστικού parvenus του παλιού κόσμου όπου όλα παραμένουν διαφανή. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, ωστόσο, η αστική τάξη και η κυβέρνησή τους, χάρη στις ιδιαίτερες συνθήκες ανάπτυξης της Αμερικής, αυτή η ίδια ειρηνιστική μάσκα φαίνεται να έχει κολληθεί τόσο πολύ στο ιμπεριαλιστικό προσωπείο που δεν μπορεί να κοπεί… Η ιμπεριαλιστική πρόοδος των ΗΠΑ λοιπόν προχωρά κάτω από το λάβαρο της «ελευθερίας των θαλασσών», «ανοιχτών θυρών» και ούτω καθεξής. Έτσι, όταν η Αμερική αναγκάζεται να εμπλακεί σε πράξεις ανοιχτής στρατιωτικής εγκληματικότητας, η ευθύνη — στα μάτια του πληθυσμού των ΗΠΑ και σε κάποιο βαθμό στα μάτια της ανθρωπότητας συνολικά, βαρύνει όλους τους άλλους πολίτες στον πλανήτη, αλλά όχι τις ίδιες τις ΗΠΑ». Leon Trotsky από το Αρχείο Διαδικτύου

John Stanton - southfront.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες καταρρέουν εσωτερικά, ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και οι φίλοι του στο ΝΑΤΟ συνεχίζουν να επιδιώκουν ένα καθεστώς κυρώσεων -και την επέκταση του ΝΑΤΟ- κατά της Ρωσίας που έχει το ειρωνικό αποτέλεσμα να βλάψει τις οικονομίες της Ευρώπης και των Ηνωμένων Πολιτειών, και την ικανότητα των ΗΠΑ να διεξάγουν πόλεμο. Αυτή η πραγματικότητα φαίνεται να έχει φτάσει σε όλους στον κόσμο εκτός από τους ντολντ (ανόητων) που ηγούνται των δυτικών εθνών.

Είναι πραγματικά εκπληκτικό να παρακολουθείς τις συνόδους κορυφής των G-7 και του ΝΑΤΟ που είναι θέατρα του παραλόγου. Συναντήσεις ροζ ληστών που ξεκαρδίζονται στα γέλια ενώ οι πολιτικές τους οδηγούν σε θάνατο και καταστροφή σε παγκόσμια κλίμακα. Η ληστεία σε αυτοκινητόδρομο δεν περιγράφει επαρκώς τι έχουν κάνει οι ΗΠΑ-Ευρώπη με τα ρωσικά ξένα περιουσιακά στοιχεία ή αυτά άλλων εθνών (Ιράν, Βενεζουέλα, Αφγανιστάν) στο τέλος του καθεστώτος των κυρώσεων των ΗΠΑ. Επιπλέον, καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι μαριονέτες τους του ΝΑΤΟ συνεχίζουν να τιμωρούν τη Ρωσία για τις στρατιωτικές της δραστηριότητες στην Ουκρανία, το τελικό αποτέλεσμα του θανατηφόρου παιχνιδιού είναι να στείλει στη σφαγή περισσότερους Ουκρανούς καθώς η Ρωσία κινείται μεθοδικά για να απελευθερώσει το Λουχάνσκ και το Ντόνετσκ και να ενισχύσει τα κέρδη της στη νότια Ουκρανία.

Το οπλοστάσιο της βλακείας

Εν τω μεταξύ, οι αμυντικοί εργολάβοι προφανώς πρόκειται να βγάλουν δισεκατομμύρια για να αναπληρώσουν τα αποθέματα πυρομαχικών και όπλων που στέλνουν στην Ουκρανία οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ. Τα επίπεδα στρατευμάτων και εξοπλισμού των ΗΠΑ στην Ευρώπη θα φτάσουν στα ύψη του Ψυχρού Πολέμου στο μέλλον. Αλλά ακόμη και εδώ, οι άτακτοι σύμμαχοι φαίνεται να πυροβολούν τους εαυτούς τους στα πόδια, θα λέγαμε, σαν κυρώσεις σε ρωσικό πετρέλαιο και άλλα αγαθά που ήταν αντιπαραγωγικές - η ικανότητα της αμυντικής βιομηχανίας των ΗΠΑ να εξοπλίσει την Ουκρανία και τους πελάτες της εγκαίρως. Ο τρόπος να αντιμετωπίσουν την αμυντική παραγωγική ικανότητα της Ρωσίας και της Κίνας, είναι αμφισβητήσιμο. Έχουν οι ΗΠΑ επαρκή αμυντική βιομηχανική βάση για να συνεχίσουν να προμηθεύουν τους Ουκρανούς και να πολεμούν τους Ρώσους και τους Κινέζους; Εξάλλου, Επιπλέον, οι Ρώσοι έχουν ρίξει ένα γαλλικό κλειδί στη στρατιωτική θεωρία των ΗΠΑ σχετικά με τα κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας ως την τελική λύση για τη φθηνότερη και ακριβέστερη μάχη στο πεδίο της μάχης.

Σύμφωνα με τον Alex Vershinin που γράφει για το Royal United Services Institute:

«Η πρώτη βασική υπόθεση για το μέλλον της μάχης είναι ότι τα κατευθυνόμενα όπλα ακριβείας θα μειώσουν τη συνολική κατανάλωση πυρομαχικών απαιτώντας μόνο ένα γύρο βολών για την καταστροφή του στόχου. Ο πόλεμος στην Ουκρανία αμφισβητεί αυτήν την υπόθεση. Πολλά «χαζά» συστήματα έμμεσου πυρός επιτυγχάνουν μεγάλη ακρίβεια χωρίς ακριβή καθοδήγηση, και παρόλα αυτά η συνολική κατανάλωση πυρομαχικών είναι τεράστια. Μέρος του ζητήματος είναι ότι η ψηφιοποίηση των παγκόσμιων χαρτών, σε συνδυασμό με τη μαζική εξάπλωση των drones, επιτρέπει τον γεω-εντοπισμό και την στόχευση με αυξημένη ακρίβεια… Ο πόλεμος στην Ουκρανία καταδεικνύει ότι ο πόλεμος μεταξύ ομοτίμων ή σχεδόν ομοτίμων αντιπάλων απαιτεί την ύπαρξη τεχνικά προηγμένων μαζικής κλίμακας, ικανότητα βιομηχανικής παραγωγής της εποχής. Η ρωσική επίθεση καταναλώνει πυρομαχικά με ρυθμούς που υπερβαίνουν κατά πολύ τις προβλέψεις των ΗΠΑ και την παραγωγή πυρομαχικών. Αυτή η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη γιατί πίσω από τη ρωσική εισβολή βρίσκεται το παγκόσμιο παραγωγικό κεφάλαιο - η Κίνα. Καθώς οι ΗΠΑ αρχίζουν να ξοδεύουν όλο και περισσότερα από τα αποθέματά τους για να κρατήσουν την Ουκρανία στον πόλεμο, η Κίνα δεν έχει ακόμη παράσχει ουσιαστική στρατιωτική βοήθεια στη Ρωσία. Η Δύση πρέπει να υποθέσει πως η Κίνα δε θα επιτρέψει να ηττηθεί η Ρωσία, ειδικά λόγω έλλειψης πυρομαχικών. Εάν ο ανταγωνισμός μεταξύ απολυταρχιών και δημοκρατιών έχει πραγματικά εισέλθει σε στρατιωτική φάση, τότε το οπλοστάσιο της δημοκρατίας πρέπει πρώτα να βελτιώσει ριζικά την προσέγγισή του στην παραγωγή υλικού σε καιρό πολέμου».

WTF;

Και ποια είναι η επίδραση στην Ευρώπη και σε ολόκληρο τον κόσμο από την απαγόρευση του ρωσικού πετρελαίου από την παγκόσμια αγορά. Λοιπόν, η Κίνα και η Ινδία έχουν απορροφήσει τις ρωσικές εξαγωγές μαύρου χρυσού και, στη συνέχεια, υπάρχει αυτή η μικρή τεχνικότητα που θέτει στην πρόκληση την αμηχανία του Μπάιντεν και των συναδέλφων του κλεφτών του ΝΑΤΟ σχετικά με το ρωσικό εμπάργκο πετρελαίου και τις δηλώσεις ανώτατων τιμών. Σύμφωνα με το Automatic Earth:

«Με κανένα πρότυπο, σίγουρα δεν υπάρχουν αρκετά επαρκή μείγματα πετρελαίου που να πλησιάζουν στην ικανοποίηση των απαιτήσεων των ευρωπαϊκών διυλιστηρίων, συγκρίσιμων με τα ομοιογενή συνεχή, υπερβολικά άφθονα σταθερά ρωσικά υψηλής ποιότητας Ural, τα οποία η ΕΕ αποφάσισε τώρα να απαγορεύσει. Επίσης, παρακαλώ αποδεχτείτε μια για πάντα πως ένα συγκεκριμένο μείγμα λαδιών δεν είναι απλώς "οποιοδήποτε μείγμα λαδιών" που πρέπει να συνδέεται και να παίζεται οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Τα μείγματα λαδιών δεν είναι ανταλλάξιμα. Ένας πολύ συγκεκριμένος συντονισμός διυλιστηρίου ή μονάδας επεξεργασίας πρέπει να συνδυάζεται ειδικά με ένα πάντα σταθερό υψηλής ποιότητας ομοιογενές μείγμα λαδιών σε αρκετά μεγάλες ποσότητες και για μια δεδομένη επιθυμητή παραγωγή, όπως καύσιμο ντίζελ ή οτιδήποτε άλλο. Καμία «ανοικτή αρχιτεκτονική» δεν είναι δυνατή εδώ, αυτό είναι μόνο για σπασίκλες πληροφορικής, όχι για διυλιστήρια.

Τι στην ευχή συμβαίνει εδώ; Με κάθε νέα αντιπαραγωγική κύρωση, φαίνεται σχεδόν ότι οι χώρες ΗΠΑ-ΝΑΤΟ γνωρίζουν πολύ καλά πως οι κυρώσεις δεν λειτουργούν και προετοιμάζουν τον λαό τους για κάποιου είδους κακή κλιμάκωση που θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν σε μια τηλεοπτική ομιλία στο έθνος των ΗΠΑ. Θα πάει κάπως έτσι: «Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα για να περιορίσουμε την ικανότητα της Ρωσίας να πολεμήσει στην Ουκρανία και δε λειτούργησαν. Τώρα πρέπει, για χάρη της ανθρωπότητας, να στείλουμε τα στρατεύματά μας, τα αεροσκάφη, τους πυραύλους μας στην Ουκρανία για να σταματήσουμε τους Ρώσους. Είναι οδυνηρό για μένα να πάρω αυτή την απόφαση. Ο Θεός να ευλογεί τα στρατεύματά μας».

Είναι τόσο ξεκάθαρο πως οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ αγωνιούν να πολεμήσουν τους Ρώσους απευθείας στην Ουκρανία (όπως ανέφεραν πρόσφατα οι New York Times, οι δυνάμεις της CIA και των Ειδικών Επιχειρήσεων υποστηρίζουν την Ουκρανία και ήταν από την αρχή της σύγκρουσης εκεί και όπως το 2014). Αλλά εάν η Ρωσία αρχίσει να παραπαίει στην Ουκρανία τότε αυτό σημαίνει ότι η Κίνα θα εμπλακεί άμεσα καθώς δε θα επιτρέψει στις ΗΠΑ-ΝΑΤΟ να αποικίσουν τη Ρωσία. Ποιος άλλος μπορεί να έρθει προς βοήθεια της Ρωσίας ή ποιες άλλες συγκρούσεις μπορεί να προκύψουν σε όλο τον κόσμο καθώς οι ΗΠΑ παγιδεύονται στην Ουκρανία ή ίσως στην Ταϊβάν; Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. Η αβεβαιότητα κυριαρχεί το 2022 και αυτό σημαίνει ότι κάθε απόφαση που λαμβάνεται από τους ηγέτες των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ δεν είναι τίποτα άλλο από ένα στοίχημα. Η Δύση τελειώνει από χαρτιά για να παίξει.

Σκεφτείτε το εξής: Υπάρχουν επίσης σχέδια να πάρουμε ολόκληρη τη Ρωσία. Τι; Ένα επίσημο κυβερνητικό όργανο των ΗΠΑ, η Επιτροπή για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, επιδιώκει να «αποικοποιήσει τη Ρωσία». Στις 23 Ιουνίου πραγματοποίησαν ένα συνέδριο με τίτλο Αποαποικιοποίηση της Ρωσίας: Μια ηθική και στρατηγική επιταγή. Ο στόχος, υπό το πρόσχημα της απελευθέρωσης των αυτόχθονων πληθυσμών της Ρωσίας, είναι να αποικιστεί για να αποαποικιοποιηθεί.

«Σοβαρές και αμφιλεγόμενες συζητήσεις βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη σχετικά με τον υπολογισμό του θεμελιώδους ιμπεριαλισμού της Ρωσίας και την ανάγκη «αποαποικιοποίησης» της Ρωσίας για να γίνει βιώσιμος φορέας στην ευρωπαϊκή ασφάλεια και σταθερότητα».

Όλα για τον αγώνα;

Φαίνεται πραγματικά πως η ηγεσία των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ επιθυμούν να συμβεί μια μεγάλη πυρκαγιά μεταξύ της Μεγάλης Λευκής Δύσης και των Σλάβων, των Κινέζων (Κόκκινοι Απειλές του 21ου αιώνα) και άλλων μη λευκών εθνοτήτων (Ιρανοί). Φαίνεται ότι επιστρέφουμε στις μέρες που η Δυτική Ευρώπη και οι ΗΠΑ ήταν περισσότερο γνωστές για τον αποικισμό, την εκμετάλλευση και την υποδούλωση ανθρώπων, από την Ινδία, την Αφρική και την Κεντρική Αμερική, ακριβώς στις φυτείες της νότιας συνομοσπονδίας των ΗΠΑ, όπου οι Μαύροι ήταν σκλάβοι και μάζευαν βαμβάκι.

Υπό αυτήν την άποψη, ο βασικός μοχλός στο Διαγωνισμό Μεγάλης Δύναμης ΗΠΑ-ΝΑΤΟ είναι πραγματικά ένας παγκόσμιος φυλετικός πόλεμος καθώς το μίσος για το ρωσικό και τον κινεζικό λαό καλλιεργείται στους δυτικούς πολίτες κάθε μέρα από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης, ένα βασικό παράγοντα στον αμερικανικό στρατό. Πρόγραμμα λειτουργιών υποστήριξης πληροφοριών (MISO). Όπως λέει η προπαγανδιστική εκστρατεία των ΗΠΑ, οι ΗΠΑ δεν διέπραξαν ποτέ θηριωδίες στο Αφγανιστάν ή στο Ιράκ ή στη Συρία ή στο Βιετνάμ ή στις Φιλιππίνες ή στη Χιλή ή οπουδήποτε απειλήθηκαν τα πλουτοκρατικά συμφέροντά τους. Η Propaganda λέει ότι οι ΗΠΑ δεν έχουν διαπράξει ποτέ εγκλήματα πολέμου. Λοιπόν, ο Τρότσκι είχε δίκιο: Η ειρηνιστική μάσκα, η μάσκα που μιλάει για νόμο και τάξη, δημοκρατία και ελευθερία είναι σχεδόν αδύνατο να κοπεί επειδή, οι απαθείς πολίτες των ΗΠΑ -και οι αφελείς παγκόσμιοι πληθυσμοί- αρνούνται να πιστέψουν ότι οι ΗΠΑ εμπλέκονται στις ίδιες ακριβώς δραστηριότητες για τις οποίες κατηγορούν τους εχθρούς τους.

«Όποιος είναι αναμάρτητος ας ρίξει την πρώτη πέτρα», είπε κάποτε ένας διάσημος επαναστάτης.

Ίσως οι πολίτες της Δύσης του 21ου αιώνα θα έπρεπε να επανεξετάσουν και να τροποποιήσουν μια πρακτική που χρησιμοποιούσαν οι Έλληνες σε κακές εποχές. Αυτές τις μέρες, όπως φαίνεται, οι Αμερικανο-Ευρωπαίοι ηγέτες φαίνεται να είναι η αιτία σάπιων γεγονότων και σίγουρα «εξοργίζουν τους θεούς». Διαλέξτε λοιπόν μερικούς ηγέτες από τη συμμαχία ΗΠΑ-ΝΑΤΟ (αυτοί οι ημίθεοι) και, για να βεβαιωθείτε ότι θα λογοδοτήσουν από τους θεούς και τους ανθρώπους, ακολουθήστε αυτόν τον τύπο:

«Όποτε ο θυμός των θεών εκδηλώνεται μέσω πείνας, επιδημίας ή άλλων καταστροφών, επιχειρείται να εκτραπεί σε έναν άνδρα και μια γυναίκα του λαού… Παρελαύνουν στους δρόμους υπό τον ήχο των οργάνων και αφού χτυπηθούν, εκδιώκονται από την πόλη (Αθήνα) και άλλες φορές καταδικάστηκαν στις φλόγες και τις στάχτες τους πέταξαν στον άνεμο» είπε ο Τζάκομο Λεοπάρντι στο Ζιμπαλντόνε, παραθέτοντας τον Αριστοφάνη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail