Βρέθηκε επεκτακτικός χάρτης της Ουκρανίας πριν τη ρωσική εισβολή

RIA Novosti / Pavel Lisitsyn
Μια προπαγανδιστική αφίσα για παιδιά βρέθηκε στον σκληρό δίσκο ενός φορητού υπολογιστή ενός Ουκρανού μαχητή που εντοπίστηκε στη Μαριούπολη, στον οποίο οι περιοχές Ροστόφ, Βορόνεζ και Μπέλγκοροντ περιλαμβάνονταν στην Ουκρανία ακόμη και πριν από την έναρξη της ρωσικής ειδικής επιχείρησης, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.

Ο φορητός υπολογιστής βρέθηκε στην κρυψώνα ενός Ουκρανού πεζοναύτη στο εργοστάσιο που πήρε το όνομά του από τον Ίλιτς. Το κολάζ που βρέθηκε αποθηκεύτηκε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή στο φάκελο «Παρουσίαση», στην ενότητα «Για σχολεία και νηπιαγωγεία».

Στο προπαγανδιστικό υλικό των ουκρανικών στρατευμάτων, ορισμένα εδάφη της Λευκορωσίας και της Πολωνίας συμπεριλήφθηκαν επίσης στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail