Τι ψηφίζουν εκείνοι που είναι μόνοι τους στο αυτοκίνητο και φοράνε μάσκα

Γιατί να γίνουν εκλογές; Έχετε δει κανέναν εσείς, εκτός από το λαό που έχει μείνει άφραγκος και πληρώνει της Μιχαλούς; Υπάρχει κανένας άλλος που να θέλει να γίνουν εκλογές; Οι κυβερνητικοί βουλευτές μάλλον δε θέλουν, γιατί αφού είναι να χάσουν που θα χάσουν, ας εισπράξουν κάμποσους μισθούς ακόμα, γιατί αύριο ποιος ξέρει ποιος θα κυβερνά για να τους διορίσει σε κανέναν οργανισμό.

Η αντιπολίτευση τραγούδα το τραγούδι του Άκη Πάνου. «Μην κάνεις όνειρα τρελά κάτσε εδώ που σαι καλά». Τους βλέπετε ζωηρούς να θέλουν να διεξάγουν προεκλογικό αγώνα, ή ακόμα χειρότερα να κυβερνήσουν; Εγώ τους βλέπω… «μη μου τις μπύρες τάραττε». Άσε το Μητσοτάκη να χτυπιέται σαν χταπόδι, άμα τα κάνει ακόμα μία φορά θάλασσα, που θα τα κάνει σίγουρα, εδώ είμαστε να κυβερνήσουμε ανέξοδα, χωρίς καμία, μα καμία προσπάθεια. 

Τώρα η κυβέρνηση και ο Κυριάκος, ψάχνει απεγνωσμένα να βρει Πασόκους να χώσει στην κυβέρνηση, να πάρει και τίποτα ξεψυχισμένους ψηφοφόρους του Σημίτη, μπας και μπουν όλοι μαζί σε λεωφορείο των 7 θέσεων και πάνε εκδρομή κατά την παραλία της εξουσίας… 

Βρε όλο το υπουργικό συμβούλιο του Σημίτη να μαζέψει, και τον ίδιο τον ξινό, ο λαός δεν ξεχνά τι τράβηξε με τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και θα φάνε φούμο. Θέλετε δε να κάνετε ένα γκάλοπ ποιοι ψηφίζουν δαγκωτό τον Κούλη; Εκείνοι που είναι μόνοι τους στο αυτοκίνητο και φοράνε μάσκα. Προσθέστε τους και θα βγάλετε το ποσοστό του.. Αβάντι μαέστρο!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail