Ρεπορτάζ αποκαλύπτει μυστικά της μαύρης αγοράς δυτικών όπλων που παρέχονται στην Ουκρανία

Ένα ρεπορτάζ του καναλιού RT αποκάλυψε πώς οι Ουκρανοί συναλλάσσονται μέσω του Διαδικτύου με δυτικά όπλα που έχουν σταλεί στη χώρα τους.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι προσφορές γίνονται σε παράνομες ηλεκτρονικές αγορές όπου υπάρχουν πολλές προσφορές για την πώληση τυφεκίων, εκτοξευτών χειροβομβίδων, αντιαρματικών συστημάτων Javelin και drones με παράδοση σε όλη την Ουκρανία και ακόμη και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με την έκθεση τα drones του ΝΑΤΟ πωλούνται προς 4.000 δολάρια, ενώ τα βρετανικά συστήματα αντιαρματικών πυραύλων πωλούνται προς 15.000 δολάρια.

Στην έκθεση σημειώνεται ότι υπάρχουν άγνωστα άτομα που είναι πρόθυμα να προσφέρουν το τελευταίο μοντέλο του αμερικανικού drone (Phoenix Ghost) για τις ανάγκες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και να το πληρώσουν απευθείας μέσω της διαδικτυακής αγοράς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail