Διανομέας φαγητού δοκίμασε να παραδώσει ναρκωτικά στο κρατητήριο του Λιμεναρχείου Πειραιά!

Στη σύλληψη δυο (02) ημεδαπών ηλικίας 19 και 23 ετών, προέβησαν την 8-7-2022 στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών (Π.Ο.ΔΙ.Ν.) της Λιμενικής Αρχής Πειραιά, για παράβαση του νόμου 4139/13 ''περί εξαρτησιογόνων ουσιών'', καθώς και των άρθρων 45 και 46 του Π.Κ.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω 19χρονος, ο οποίος εργάζεται ως διανομέας φαγητού σε κατάστημα εστίασης στον Πειραιά, εισήλθε στο κατάστημα κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά προκειμένου να παραδώσει τρόφιμα σε 24χρονο και σε 27χρονο προσωρινά κρατούμενους. Κατόπιν ελέγχου και πριν την παράδοση εντοπίστηκε ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,3 γραμμαρίου και 0,6 γραμμαρίου αντίστοιχα.

Εν συνεχεία και σε νομότυπο έλεγχο που ακολούθησε στην οικία του 19χρονου διανομέα βρέθηκαν σε δωμάτιο που χρησιμοποιεί ο προαναφερθείς 23χρονος συλληφθείς:

-Δέκα (10) πλαστικές συσκευασίες περιέχουσες ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 347,17 γραμμαρίων,

μία (01) ζυγαριά ακριβείας και

-τρεις (03) συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

-Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν όλα τα ανωτέρω ανευρεθέντα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail