Ο Μεντβέντεφ δείχνει το μελλοντικό χάρτη της κομματιασμένης Ουκρανίας

Freepen.gr - Το μέλλον της Ουκρανίας είναι πολύ διαφορετικό από το πώς το βλέπει το Κίεβο. Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας Dmitry Medvedev έκανε σχετική ανάρτηση στο κανάλι του στο Telegram.

Παράλληλα με την άποψή του, ο Μεντβέντεφ επισύναψε δύο εικόνες που δείχνουν τους χάρτες της Ουκρανίας σύμφωνα με την άποψη του Κιέβου και της Δύσης.

Στην πρώτη εικόνα, η Ουκρανία περιλαμβάνει τα εδάφη της Κριμαίας και τις περιοχές Ντόνετσκ και Λουρανσκ. Στη δεύτερη εικόνα, η Ουκρανία περιορίζεται μόνο στην περιοχή του Κιέβου, ενώ το υπόλοιπο έδαφός της μοιράστηκε μεταξύ Ρωσίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας και Πολωνίας.

Η λεζάντα στις φωτογραφίες λέει:

"Στον εγκέφαλο του προέδρου της Ουκρανίας, επηρεασμένου από ψυχοτρόπες ουσίες, εμφανίστηκε η ακόλουθη εικόνα για το λαμπρό μέλλον της χώρας του (Εικ. 1).
Δυτικοί αναλυτές πιστεύουν ότι στην πραγματικότητα θα είναι έτσι (Εικ. 2)."

Νωρίτερα, ο Μεντβέντεφ είπε ότι η Ουκρανία μπορεί να χάσει τα απομεινάρια της κυριαρχίας της και να εξαφανιστεί από τον παγκόσμιο χάρτη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail