Βούτσιτς: Η Δύση θέλει να ακούσει προσωπικά από μένα ότι η Σερβία επιβάλλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Freepen.gr - Η Δύση θέλει να ακούσει προσωπικά από τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς ότι η Σερβία θα επιβάλει κυρώσεις κατά της Ρωσίας, αλλά δε θέλει να το πει αυτό, είπε ο Βούτσιτς.

«Δεχθήκαμε κριτική όταν έπρεπε να φθάσει (ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι) Λαβρόφ και μετά είδα πολλούς υπουργούς Εξωτερικών και πρωθυπουργούς από την ΕΕ που πήγαν στον (Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ) Πούτιν και τον Λαβρόφ. Και αυτό δεν ήταν μεγάλο πρόβλημα, αλλά όταν έπρεπε να έρθει στη Σερβία - ήταν μεγάλο πρόβλημα», είπε ο Σέρβος ηγέτης στο TV Pink το βράδυ της Παρασκευής.

«Κάποιοι λένε ότι ο Βούτσιτς βγαίνει και δε θέλει να σχηματιστεί κυβέρνηση, γιατί αυτό το υπουργικό συμβούλιο δεν μπορεί να επιβάλει κυρώσεις, λένε ανοησίες. Στη Δύση απλώς περιμένουν να πω "επιβολή κυρώσεων" και δε χρειάζεται ούτε καν να τις παρουσιάσω, αρκεί να το πω δημόσια και θα ήταν χαρούμενοι. Αλλά δε θέλω να το πω αυτό», είπε ο αρχηγός του σερβικού κράτους.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail