Ζαχάροβα: Η δοκιμή δυτικών όπλων θα καταστρέψει την Ουκρανία και το λαό της

Freepen.gr - Η δήλωση του αρχηγού Άμυνας της Ουκρανίας σχετικά με την ετοιμότητα του Κιέβου να δοκιμάσει δυτικά όπλα αποκαλύπτει σχέδια για δολοφονία Ουκρανών, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα στο τηλεοπτικό κανάλι Soloviev Live την Τετάρτη.

«Αυτοί που παρουσιάζονται ως Ουκρανοί πατριώτες που μάχονται για το μέλλον της χώρας σκέφτηκαν να ζητήσουν από [τη Δύση] να στείλει ό,τι χρειάζεται δοκιμή στην Ουκρανία, ώστε να δοκιμαστεί κατά τη διάρκεια της ένοπλης σύγκρουσης. Αλλά ξέχασαν να πουν ότι θα δοκιμαστεί στους Ουκρανούς. Και αυτό είναι το θέμα. Η καταστροφή της Ουκρανίας και του ουκρανικού λαού είναι ο πυρήνας της πολιτικής του καθεστώτος του Κιέβου, ανεξάρτητα από τα συνθήματα», επεσήμανε.

Ο Ουκρανός υπουργός Άμυνας Αλεξέι Ρέζνικοφ κάλεσε νωρίτερα παραγωγούς όπλων από δυτικές χώρες να δοκιμάσουν τα όπλα τους στο πεδίο της μάχης στην Ουκρανία. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Κίεβο ενδιαφέρεται άμεσα για τη δοκιμή προηγμένων οπλικών συστημάτων στη μάχη.
 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail