Επικεφαλής του Γραφείου του Ζελένσκι: ΗΠΑ και σύμμαχοι θα μας παραδώσουν 25-30 HIMARS και MLRS

Φωτογραφία : Ρublic Dοmain
Ο Andriy Yermak, επικεφαλής του γραφείου του Volodymyr Zelensky, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι θα μεταφέρουν 25-30 συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης HIMARS και MLRS στο Κίεβο.

"Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ενόπλων Δυνάμεων της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ Adam Smith σε συνέντευξή του στα μέσα ενημέρωσης προσδιόρισε τον αριθμό των HIMARS και MLRS που οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοι θα μεταφέρουν στην Ουκρανία. Τώρα μιλάμε για 25-30 μονάδες και μεγάλη ποσότητα πυρομαχικών για αυτά», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο Υermak.

Νωρίτερα, οι Ηνωμένες Πολιτείες ανακοίνωσαν ένα ακόμη πακέτο στρατιωτικής βοήθειας προς την Ουκρανία ύψους 275 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας για τις δηλώσεις της Δύσης πως θέλουν να πολεμήσουν μέχρι τον «τελευταίο Ουκρανό», σημείωσε ότι πρόκειται για μια τραγωδία για ολόκληρο τον ουκρανικό λαό, «αλλά φαίνεται ότι όλα οδεύουν προς αυτό».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail