Τραγωδία στη Χερσόνησο με αγνοούμενο 22χρονο κολυμβητή

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες της Πέμπτης, η Λιμενική Χερσονήσου, από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα για περιστατικό αγνοούμενου 22χρονου αλλοδαπού κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Χερσονήσου.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή ενός (01) περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., τεσσάρων (04) ιδιωτικών σκαφών, καθώς και ενός περιπολικού οχήματος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς. Ο 22χρονος εντοπίστηκε σε βάθος δυόμιση μέτρων (2,5μ.) και απόσταση δέκα μέτρων (10μ.) από την ακτή, και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Ο ανωτέρω αλλοδαπός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο ''ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ'' Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail