Φτάνει πια! Η χώρα διαλύεται, έρχεται παγκόσμια φτώχεια και στέλεχος του Ζελένσκι κάνει ανακοινώσεις για τη Eurovision

Το Κίεβο ξεκινά τις προετοιμασίες για τον τελικό του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος πρόκειται να διεξαχθεί στην Ουκρανία το 2023, δήλωσε ο Kyrylo Tymoshenko, αναπληρωτής επικεφαλής του γραφείου του Volodymyr Zelensky.

"Η Ουκρανία ξεκινά ήδη τις προετοιμασίες για τον τελικό της Eurovision 2023. Το κύριο ζήτημα για εμάς και την Ευρωπαϊκή Ραδιοφωνική Ένωση είναι η ασφάλεια. Το Υπουργείο Άμυνας και το Υπουργείο Εσωτερικών της Ουκρανίας έχουν ενσωματωθεί στις προετοιμασίες για τη Eurovision 2023 από την αρχή Για να διασφαλίσουμε την βολική επιμελητεία, και κυρίως την ασφάλεια, εξετάζουμε διάφορες τοποθεσίες», έγραψε ο Τιμοσένκο στο κανάλι του στο Telegram.

Και κάπου εδώ τελειώνει η λογική. Το Κίεβο έχει χάσει το 25% της επικράτειάς του, άνθρωποι ξεσπιτώθηκαν για συμφωνίες που δεν τηρήθηκαν και το φάσμα της φτώχειας μαζί με την πείνα απειλεί όλη την ανθρωπότητα, αλλά ο Ζελένσκι ασχολείται με τη Eurovision του 2023!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail