Το πολιτικό σύστημα τρέμει τους "ψεκασμένους" - ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ στην ΕΛΛΑΔΑ!

Αν και είναι λάθος να κοιτάμε τα αποτελέσματα των εκλογών άλλων χωρών, μιας και σαν χώρα και κυρίως σαν ψηφοφόροι χαρακτηριζόμαστε από μια γενικότερη ανωμαλία στον τρόπο εκλογικής συμπεριφοράς μας, όμως σήμερα υπάρχει ένα βασικό στοιχείο, μια σημαντική ομοιότητα που λόγω της αντιστοιχίας της σε μια κολοσσιαίων διαστάσεων δεξαμενή ψηφοφόρων όχι μόνον δεν μπορούμε να την παραβλέψουμε, αλλά οφείλουμε να της δώσουμε την απαιτούμενη προσοχή.

Γράφει ο Ζαχαρίας Μυτιληνιός

Ο λόγος περί των Γαλλικών εκλογών και κάτι που το εγχώριο σύστημα ενημέρωσης του πλήθους αδυνατεί να πει το αυτονόητο. Στη Γαλλία μπορεί να βγήκε πρώτος ο Φιλελεύθερος Μακρόν, όμως νικητές των εκλογών είναι η Ακροδεξιά και η Αριστερά. Και οι δύο εκπρόσωποι των δύο κομμάτων είχαν μια σημαντική ομοιότητα, είναι ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ.

Αμέσως μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών στη Γαλλία τα δύο εγχώρια πολιτικά κόμματα που στάθηκαν με μανία υπερ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών,  μπήκαν σε κατάσταση συναγερμού. Κάποιοι παρήγγειλαν και αντίστοιχες δημοσκοπήσεις, όμως ο μαθηματικός φόβος τώρα μόλις ξεκίνησε, όχι μόνον για τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τον αναποφάσιστο, στα όρια του διπολισμού, ΣΥΡΙΖΑ. 

Το πρόβλημα του ελληνικού πολιτικού συστήματος είναι τα  2.357.275  ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ψηφοφόροι που μέχρι σήμερα το μιντιακό και πολιτικό σύστημα τους βαπτίζει ψέκια, χαμένους, αντιεμβολιαστές, αντιπροοδευτικούς.

2.375.275 ψήφοι...

Για την ιστορία σήμερα κυβερνάει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη  με 124.000 λιγότερους ψήφους (το 2019 πήρε 2.251.618 ψήφους).

Να λοιπόν γιατί από προχθές το βράδυ κάποιοι έχασαν τον ύπνο τους. Γιατί εάν αυτά τα 2,3 εκατομμύρια ψηφοφόροι οδηγηθούν στις κάλπες, έστω και σε ποσοστό 57% (όσο είναι περίπου η συμμετοχή στις εθνικές εκλογές τα τελευταία χρόνια) τότε ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Το πατατράκ στη Γαλλία σίγουρα έχει ταρακουνήσει πολλούς στην Ελλάδα. Ενδεικτικό είναι ότι, παρότι οι "ειδικοί" χτυπάνε όχι καμπανάκια αλλά την μεγάλη καμπάνα του Ρώσικου Μοναστηρίου στο Άγιο Όρος για 6ο κύμα τις προσεχείς εβδομάδες, η κυβέρνηση έχει κατεβασμένο το ακουστικό της, ενώ ακόμα και τα μίντια αποφεύγουν τους "ειδικούς" που οι ίδιοι αποθέωναν το προηγούμενο διάστημα.
Η ακρίβεια που έχει οδηγήσει σε άδεια σούπερ μάρκετ, όχι από προϊόντα αλλά από πελάτες, η τιμή των καυσίμων και η δήθεν επιστροφή μέρους τη ρήτρας της ενέργειας δημιουργεί συνθήκες τέλειας πολιτικής καταιγίδας.

Μπορεί η κυβέρνηση να δίνει επιδόματα (fuel pass, power pass και τις άλλες τρίχες) αλλά εδώ έχουμε ένα καρκινοπαθή που σφαδάζει από τους πόνους και αυτοί δίνουν ασπιρίνες. Αυτοί που στην κυβέρνηση νομίζουν ότι κάτι κάνουν με τα pass και τα πράσινα άλογα να τους θυμίσω ότι ο Τσίπρας ακριβώς πριν τις εκλογές έδωσε μέχρι και δώρο στους συνταξιούχους και παρόλα αυτά έχασε σχεδόν το 50% της εκλογικής του δύναμης και αυτό χωρίς να έχει 2,3 εκατομμύρια ΤΑΓΜΕΝΟΥΣ να μην ψηφίσουν ΝΔ...

Ποιοι θα κερδίσουν στην Ελλάδα;

Θεωρώ δεδομένο ότι ο πρώτος κερδισμένος θα είναι ο Βελόπουλος και στη συνέχεια και το ΚΚΕ (όχι γιατί έχει αντιεμβολιαστική ρητορική, αλλά είναι το μοναδικό αριστερό κόμμα που εξ αρχής στάθηκε κατά της υποχρεωτικότητας) και υπάρχει πολύ σοβαρό ενδεχόμενο εάν τελικά ενωθούν οι διάσπαρτοι αντιεμβολιαστικοί πολιτικοί σχηματισμοί να κερδίσουν ένα μεγάλο μέρος της πίτας των 2,3 εκατομμυρίων ψηφοφόρων.

ΥΓ  Οι 2.375.275 ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ψηφοφόροι είναι μαθηματικά υπολογισμένοι αφαιρώντας από τους 9.984.934 εγεγραμμένους ψηφηφόρους τους 7.627.659 που έχουν πλήρως εμβολιαστεί. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ο αριθμός των ψηφοφόρων αυτών είναι ενδεχομένως και  υπερδιπλάσιος γιατί υπάρχει ένας πολύ μεγάλος αριθμός ατόμων που υποχρεώθηκαν στον εμβολιασμό από τους εργοδότες τους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail