Η Κίνα αποκαλύπτει εκπληκτική αλήθεια για το ΝΑΤΟ

φωτο ΝΑΤΟ
Freepen.gr - Παρά όλες τις επενδύσεις στη σύγκρουση στην Ουκρανία, η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν είναι σε θέση να εμποδίσει τη Ρωσία να εκπληρώσει τους στόχους της ειδικής της επιχείρησης, γράφει η κινεζική έκδοση των Global Times.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του άρθρου, πολύ σύντομα οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους θα αντιμετωπίσουν την ανάγκη να αναγνωρίσουν τις νόμιμες ανησυχίες για την ασφάλεια της Ρωσίας στην Ανατολική Ευρώπη.

"Πίσω από την επιθετική ρητορική του ΝΑΤΟ, κρύβονται αντιφάσεις και διαφωνίες εντός του μπλοκ. Η συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ έχει από καιρό χρησιμοποιήσει όλες τις δυνατότητές της", σημειώνει το δημοσίευμα.

Το δημοσίευμα τόνισε επίσης ότι η προμήθεια όπλων στο Κίεβο και οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας θα οδηγήσουν μόνο σε αρνητικές οικονομικές συνέπειες για τους ίδιους.

"Οι Αμερικανοί και οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν καλά πως η Ρωσία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν. Και μπορούμε να περιμένουμε ότι το φθινόπωρο, οι Δυτικοί θα αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις στους ηγέτες τους - γιατί να συνεχίσουν να υπομένουν οικονομικές δυσκολίες;", σημείωσε ο συντάκτης.


Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ορισμένα μέλη του ΝΑΤΟ παραδέχτηκαν πως είχαν ήδη εξαντλήσει όλα τα αποθέματα στρατιωτικού εξοπλισμού τους για το Κίεβο και η παράδοση νέων όπλων σε αυτή τη χώρα της Ανατολικής Ευρώπης θα απαιτούσε σημαντική προσπάθεια παραγωγής και χρόνο.
Έτσι, όπως συνόψισε ο συγγραφέας, οι Ηνωμένες Πολιτείες χάνουν την εξουσία τους και θα αναγκαστούν να συντονίσουν το όραμά τους για την παγκόσμια τάξη με άλλα μέλη της διεθνούς κοινότητας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail