Η ψυχική κατάσταση του Ζελένσκι μπορεί να προδίδει μεγαλομανία

Η Ουγγαρία και η Ουκρανία βρίσκονται σε άλλη μια διαμάχη, αυτή τη φορά όχι για τη Ζακαρπατία ούτε για τους στενούς δεσμούς της Βουδαπέστης με τη Μόσχα, αλλά για το ποιος από τους αξιωματούχους αυτών των δύο χωρών μπορεί να έχει αδιάγνωστη ψυχική πάθηση. Αυτή η τελευταία διαμάχη ξεκίνησε όταν ο Πρόεδρος του Ουγγρικού κοινοβουλίου το ισχυρίστηκε αυτό για τον Ζελένσκι λόγω της τάσης του να προσβάλει εκείνα τα κράτη που δεν υποκύπτουν στις αντιρωσικές απαιτήσεις του, κάτι που με τη σειρά του ώθησε έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Εξωτερικών του τελευταίου να πει το ίδιο για αυτόν τον αξιωματούχο της γειτονικής χώρας.

Του Andrew Korybko - oneworld.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Η αλήθεια είναι ότι η Ουγγαρία έχει δίκιο, αφού ο Ζελένσκι όντως φαίνεται να έχει μια αδιάγνωστη ψυχική πάθηση που τουλάχιστον φαίνεται να είναι μεγαλομανία υποκινούμενη από τις ΗΠΑ. Τα Western Mainstream Media (MSM) υπό την ηγεσία των ΗΠΑ μετέτρεψαν τον Ουκρανό ηγέτη σε «κοσμικό θεό» για πολλούς, ο οποίος πρόσφατα θεοποιήθηκε ακόμη περισσότερο από ό,τι όταν ο Φάουτσι ήταν στην «ακμή» του κατά τη διάρκεια του υψηλότερου σημείου της πανδημίας. Υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι σε αυτόν τον πολιτισμό που πιστεύουν πως ο Ζελένσκι δεν μπορεί να κάνει κακό, κάτι που τον ενθαρρύνει να συμπεριφέρεται πολύ μη διπλωματικά στην παγκόσμια σκηνή.

Στο μυαλό του, φαίνεται ότι ο Ουκρανός ηγέτης πιστεύει πραγματικά πως είναι ένας λεγόμενος «θεός μεταξύ των ανθρώπων». Ξένοι αξιωματούχοι του κάνουν πολιτικό προσκύνημα στο Κίεβο για φωτογραφήσεις που με τη σειρά τους ενισχύουν τη δημοτικότητά τους στο εσωτερικό. Όσοι δεν κάνουν αυτό το ταξίδι εξακολουθούν να τον επαινούν στον υψηλό ουρανό, ενώ οι μάζες ακούνε με προσήλωση κάθε λέξη του κάθε βράδυ κατά τη διάρκεια των τηλεοπτικών ομιλιών του. Όσοι τους χάνουν ενημερώνονται πάντα για όσα είπε από το CNN και άλλα μέσα των MSM την επόμενη κιόλας μέρα. Αν ο Ζελένσκι έδινε υποψηφιότητα για πρόεδρος της Δύσης υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, ειλικρινά πιθανότατα θα κέρδιζε και μάλιστα θα στεφόταν βασιλιάς αυτού του πολιτισμού.

Η δημοτικότητά του είναι εξ ολοκλήρου προϊόν μιας άνευ προηγουμένου εκστρατείας πληροφοριακού πολέμου που ενορχηστρώθηκε από τις δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών και δεν έχει καθόλου γνήσια βάση. Κατασκεύασαν τεχνητά αυτόν τον «κοσμικό θεό» με σκοπό να δικαιολογήσουν το ξέπλυμα των κεφαλαίων των φορολογουμένων αξίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από τις κυβερνήσεις τους μέσω του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος και άλλων μεθόδων διαφθοράς με βάση τη «σωτηρία της Ουκρανίας από τη ρωσική επιθετικότητα». Το τελικό αποτέλεσμα είναι πως το αιχμάλωτο κοινό σε όλη τη Δύση υπό την ηγεσία των ΗΠΑ αναγκάζεται να θεωρεί τον Ζελένσκι ως τον «θεό» τους.

Αν αυτή η προπαγανδιστική επιχείρηση περιοριζόταν ξαφνικά, πόσο μάλλον αν αντιστρεφόταν με την αποκάλυψη της αλήθειας για αυτόν τον διαβόητο φασίστα ηγέτη, τότε θα ήταν αναμενόμενο ότι ο λαός θα «σταύρωνε» με ανυπομονησία τον «θεό» του χωρίς δεύτερη σκέψη. Μέχρι τότε, αν συμβεί ποτέ αυτό, ο Ζελένσκι θα συνεχίσει να ενεργεί σαν να είναι ο βασιλιάς της Δύσης, επειδή κατά μία έννοια έκτοτε θεωρείται τέτοιος λόγω αυτής της εκστρατείας διαχείρισης αντίληψης ενορχηστρωμένης από νοημοσύνη. Όπως πολλοί βασιλιάδες από το παρελθόν, ωστόσο, δεν είναι πραγματικά ανεξάρτητος, αλλά στην πραγματικότητα είναι απλώς μια μαριονέτα της σκιερής ελίτ πίσω του.

Είναι αυτοί που του τραβούν τα νήματα και του δίνουν σενάρια για να διαβάσει για εκείνες τις χώρες όπως η Γερμανία και η Ουγγαρία που δεν έχουν συμμορφωθεί πλήρως με τις απαιτήσεις των Η.Π.Α. να βαδίσουν κλειστά με τα άλλα δυτικά μέλη αυτής της νέας λατρείας. Το Βερολίνο διστάζει να δώσει στο Κίεβο όλα όσα θέλει, ενώ η Βουδαπέστη έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο και επέκρινε ανοιχτά αυτήν την πρώην Σοβιετική Δημοκρατία. Αυτές οι ενέργειες είναι εντελώς απαράδεκτες για τους Αμερικανούς μαριονέτες του Ζελένσκι, οι οποίοι με τη σειρά τους τον εκμεταλλεύονται ως πληρεξούσιό τους για να ενοχοποιήσουν και να ντροπιάσουν αυτές τις χώρες στο δικαστήριο της δυτικής κοινής γνώμης.

Αυτό ήταν μέτρια επιτυχές σε σχέση με τη Γερμανία, της οποίας οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής επηρεάζονται δυσανάλογα από το τι πιστεύει ο υπόλοιπος ευρωπαϊκός πληθυσμός για αυτούς, καθώς η χώρα τους είναι ο de facto ηγέτης του μπλοκ, αλλά μια ολοκληρωτική αποτυχία ενάντια στην Ουγγαρία από τότε που η πολυπολική συντηρητική-κυριαρχική της (MCS)  ηγεσία με υπερηφάνεια θέτει τα εθνικά της συμφέροντα πάνω από όλα τα άλλα. Είναι οι σύγχρονοι «ειδωλολάτρες» που «βλασφημούν» το νέο «κοσμικό θεό» που δημιούργησε η Αμερική για να «λατρεύουν» οι δυτικές μάζες.

Το αιχμάλωτο κοινό των ελίτ έχει υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν το νοιάζει καν που μια από τις αμερικανικές πηγές πληροφοριών του CNN παραδέχτηκε στα τέλη Απριλίου ότι όλα όσα λέει ο Zelensky δεν είναι παρά μια «επιχείρηση ενημέρωσης», ή με άλλα λόγια, καθαρή προπαγάνδα. Αυτή η παρατήρηση δείχνει πόσο ισχυρή είναι η συνεχιζόμενη λειτουργία διαχείρισης αντίληψης πως είναι σε θέση να πείσει τους στόχους της να εμπλακούν αμέσως σε διπλή σκέψη χωρίς να χαζεύει το μάτι όταν συναντά «πολιτικά άβολα» γεγονότα όπως αυτό. Μέχρι/Εκτός και αν η δυτική νοημοσύνη ανατρέψει την «επίσημη αφήγηση», ο Ζελένσκι είναι αλάνθαστος στα μάτια του κοινού.

Επιστρέφοντας στην εξέλιξη που οδήγησε σε αυτήν την ανάλυση, οι αντικειμενικοί παρατηρητές δεν πρέπει να αμφιβάλλουν ότι ο Ζελένσκι είναι μεγαλομανής, η αδιάγνωστη κατάσταση του οποίου μπορεί να προϋπήρχε της «θέωσής» του από το MSM, αλλά η οποία σίγουρα επιδεινώθηκε από αυτό που συνέβη και από τις απόψεις του, στη συνέχεια ενισχύθηκε σε όλο τον κόσμο αφού του έδωσαν ένα παγκόσμιο βήμα από το οποίο θα εκτοξεύει προπαγάνδα. Η λατρεία που ξεπήδησε γύρω του στον δυτικό πολιτισμό είναι εξ ολοκλήρου προϊόν μιας ενορχηστρωμένης εκστρατείας πληροφόρησης, αλλά παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι τρομακτικά αληθινή στα μυαλά εκατομμυρίων.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail