Η Δύση θέλει να μετατρέψει την Ευρασία σε επίκεντρο συγκρούσεων - Ρώσος αξιωματούχος

PublicDomainPictures / pixabay
Freepen.gr - Η Δύση επιδιώκει να μετατρέψει την Ευρασία σε μια περιοχή κρατών-μαριονέτα που βρίσκονται σε πόλεμο μεταξύ τους, δήλωσε την Παρασκευή ο γραμματέας του Ρώσου Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ.

«Θεωρούμε ως απειλή τις συνεπείς προσπάθειες που καταβάλλονται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους για να εμποδίσουν μετασοβιετικές συμμαχίες», όπως ο Οργανισμός Συνθήκης Συλλογικής Ασφάλειας (CSTO), η Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (CIS) και η Ευρασιατική Οικονομική Ένωση (EAEU). είπε ο Πατρούσεφ, μιλώντας σε συνεδρίαση του CSTO στην πρωτεύουσα της Αρμενίας.

«Η μετατροπή της Ευρασίας σε ένα καυτό σημείο συγκρούσεων, μια περιοχή αντιμαχόμενων χωρών, όπως η Ουκρανία, με κράτη-μαριονέτες ή αποικίες είναι ο μακροπρόθεσμος στόχος της Δύσης», είπε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail