Ο Ζελένσκι ταπεινώθηκε εντελώς - Οι Αφρικανοί σνόμπαραν τον Ουκρανό πρόεδρο

Ο Ζελένσκι ταπεινώθηκε εντελώς όταν μόνο τέσσερις Αφρικανοί ηγέτες από τα 55 έθνη της ηπείρου συντονίστηκαν στην εικονική συνάντησή του με την Αφρικανική Ένωση, ένας από τους οποίους ήταν ο πρόεδρος της ομάδας και έτσι έπρεπε να το κάνει λόγω πρωτοκόλλου. Αυτή η αναλογία δεν θα αναπαραχθεί ποτέ στο Golden Billion, καθώς οι ηγέτες αυτών των χωρών εργάζονται υπερωρίες για να απεικονίσουν τον Ουκρανό ομόλογό τους ως τον «Δεύτερο Ιησού», που είναι μέρος του σχεδίου τους να ελέγχουν τον λαό τους μέσω της δημιουργίας μιας νέας «κοσμικής θρησκείας» αφού η προηγούμενη που συνδέθηκε με τον COVID-19 άρχισε τελικά να χάνει την κυριαρχία της στις μάζες.

Του Andrew Korybko - oneworld.press / Παρουσίαση Freepen.gr

Οι Αφρικανοί, ωστόσο, δεν ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε αυτή τη μεταμοντέρνα λατρεία και επομένως δεν αισθάνονται υποχρεωμένοι να ακούσουν αυτόν τον ψεύτικο «θεό», ειδικά επειδή δεν ενδιαφέρονται να ακούσουν τα ψέματά του για τη Ρωσία. Παρόλο που μερικοί από αυτούς ψήφισαν κατά της Μόσχας στον ΟΗΕ υπό την πίεση της Δύσης, κανένας δε συντάχθηκε με τις κυρώσεις αυτού του φθίνοντος μονοπολικού ηγεμόνα εναντίον της. Επιπλέον, ο Πρόεδρος Macky Sall συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Πούτιν στις αρχές Ιουνίου, οπότε καταδίκασε τις αντιρωσικές κυρώσεις της Δύσης καθώς συμβάλλουν στην παγκόσμια επισιτιστική κρίση, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με την ψευδή αφήγηση των ΗΠΑ σχετικά με αυτό.

Την ίδια περίπου περίοδο, ο Ουκρανός Πρέσβης στην Τουρκία εξέθεσε ακούσια τον τεχνητό χαρακτήρα αυτής της κρίσης όταν είπε πως η χώρα του δε θα ξαναρχίσει τις εξαγωγές σιτηρών δια θαλάσσης εάν δε λάβει πρώτα ορισμένα όπλα. Καμία χώρα που σέβεται τον εαυτό της δε θα μπορούσε ποτέ να σεβαστεί τον Ζελένσκι, αφού πλέον δεν υπάρχει αμφιβολία ότι κάποιοι από τους ανθρώπους τους μπορεί να βιώσουν περισσότερη επισιτιστική ανασφάλεια, καθαρά επειδή ο Ουκρανός ηγέτης εκβιάζει τον παγκόσμιο Νότο ζητώντας όπλα από τη Δύση με αντάλλαγμα την εξαγωγή σίτου σε Αφρική και αλλού.

Σνομπάροντας τον Ζελένσκι, η Αφρική έδωσε πολλά πολύ σημαντικά παραδείγματα για τον υπόλοιπο κόσμο. Πρώτον, παρόλο που είναι σχετικά φτωχές, αυτές οι χώρες έχουν αρκετό αυτοσεβασμό για να μην ακούσουν κάποιον του οποίου η χώρα εκβιάζει ορισμένους από τους λαούς τους με την πείνα. Δεύτερον, οι ηγέτες τους είναι αρκετά λογικοί ώστε να μην ενταχθούν στη νέα «κοσμική θρησκεία» του Golden Billion που σχηματίζεται γύρω από τον Zelensky, η οποία συντρίβει το ρατσιστικό στερεότυπο πως οι Αφρικανοί χειραγωγούνται εύκολα. Και τρίτον, διακινδυνεύουν με γενναιότητα την οργή του Υβριδικού Πολέμου της Δύσης «βλασφημώντας» το «νέο θεό» της, προκειμένου συλλογικά να διατυπώσουν μια άποψη αρχών.

Οι παρατηρητές δεν πρέπει να ξεχνούν ότι πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ζουν στην Αφρική, η οποία αποτελεί ένα μεγάλο τμήμα της ανθρωπότητας. Με το να συγκεντρωθούν για να σνομπάρουν τον Ζελένσκι όταν δεν το περίμενε, οι ηγέτες τους στέλνουν το μήνυμα πως δε θα είναι ασεβείς απέναντι στον εαυτό τους και το λαό τους αποδίδοντας σεβασμό σε κάποιον που δεν το αξίζει αφού ο πρεσβευτής του στην Τουρκία παραδέχτηκε ότι εκβιάζει τον παγκόσμιο Νότο απαιτώντας όπλα με αντάλλαγμα το σιτάρι. Με μια κίνηση, έδειξαν στο Golden Billion ότι απορρίπτουν το προβλεπόμενο καθεστώς «κατώτερου εταίρου» των χωρών τους και θα συνεχίσουν να αγωνίζονται για κυριαρχία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail