Η Συρία αναγνωρίζει την ανεξαρτησία των Λαϊκών Δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ

Freepen.gr - Η Συρία αναγνώρισε την Τετάρτη την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

«Σε εφαρμογή της κοινής βούλησης και επιθυμίας για τη δημιουργία σχέσεων σε όλους τους τομείς, η Αραβική Δημοκρατία της Συρίας αποφάσισε να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία και την κυριαρχία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ και της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ», δήλωσε επίσημη πηγή στο υπουργείο Εξωτερικών και Ομογενών μεταδίδει το συριακό πρακτορείο SANA.

Η πηγή πρόσθεσε ότι «θα πραγματοποιηθούν επικοινωνίες με τις δύο χώρες για να συμφωνηθούν τα πλαίσια για την ενίσχυση των σχέσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας διπλωματικών σχέσεων σύμφωνα με τους γνωστούς κανόνες.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail