Ο Τραμπ προειδοποιεί για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

ΑΡ / Μark Ηumphrey
Freepen.gr - Ο χειρισμός της Ουκρανίας από την Ουάσιγκτον θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμια σύγκρουση, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ

Η πλούσια στρατιωτική βοήθεια που παρέχεται στο Κίεβο από την Ουάσιγκτον θα μπορούσε να οδηγήσει στη μετατροπή της σύγκρουσης στην Ουκρανία σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. 

«Έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία... και ίσως θα οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο λόγω του τρόπου που τον χειριζόμαστε», προειδοποίησε ο Τραμπ σε μια ομιλία του σε μια θρησκευτική συντηρητική διάσκεψη στο Νάσβιλ του Τενεσί την Παρασκευή. 

«Μόλις δώσαμε 40 δισεκατομμύρια δολάρια πάνω από άλλα 16 δισεκατομμύρια δολάρια. Άρα, έχουμε 56 δισεκατομμύρια δολάρια» , είπε σχετικά με τα πακέτα βοήθειας που έχει ήδη εγκρίνει η κυβέρνηση Μπάιντεν για την Ουκρανία εν μέσω της σύγκρουσης με τη Ρωσία. 

«Αλλά όταν κοιτάς την Ευρώπη – και τη Γερμανία, και τη Γαλλία και όλες αυτές τις άλλες χώρες – έχουν δώσει ένα μικρό κλάσμα, ένα μικρό, μικροσκοπικό κλάσμα από αυτό που δίνουμε. Δίνουμε 56 δισεκατομμύρια δολάρια και εκείνοι μερικά δισεκατομμύρια δολάρια. Και είναι αυτοί που επηρεάζονται πολύ περισσότερο», είπε.

Ο Τραμπ κατηγόρησε για άλλη μια φορά για τη σύγκρουση τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, ο οποίος τον αντικατέστησε στο Λευκό Οίκο, επιμένοντας ότι «αν ήμουν πρόεδρος αυτό δενθα είχε συμβεί ποτέ». 

«Και γνώρισα πολύ καλά τον Πούτιν και το συζητήσαμε… ήξερε πως οι συνέπειες θα ήταν τεράστιες. Το κατάλαβε και δεν θα το έκανε ποτέ», επέμεινε ο πρώην πρόεδρος. «Εάν οι εκλογές δεν ήταν νοθευμένες και κλεμμένες, δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα με την Ουκρανία, δε θα είχε δεχθεί άγρια ​​επίθεση», είπε.

(πληροφορίες RT)

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail