Στην Ουκρανία βλέπουν ότι ο Σολτς ενεργεί εναντίον του Κιέβου με πληρεξούσιο

enelene / pixabay
Freepen.gr - Ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς βρίσκεται στην πραγματικότητα πίσω από τη θέση της Ολλανδίας για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ, δήλωσε ο βουλευτής της Ράντα, Ολεξάντρ Ντουμπίνσκι, στο κανάλι του στο Telegram.

Νωρίτερα, το Bloomberg, επικαλούμενο ενημερωμένες πηγές και διπλωματικά έγγραφα, ανέφερε ότι η Ολλανδία και η Δανία αντιτίθενται στη χορήγηση του καθεστώτος υποψήφιας χώρας για ένταξη στην ΕΕ στην Ουκρανία.

"Όταν οι Κάτω Χώρες <...> δηλώνουν πως δεν υποστηρίζουν τη χορήγηση στην Ουκρανία του καθεστώτος υποψήφιας χώρας για ένταξη στην ΕΕ, πρέπει να κατανοήσετε από ποιον μετέφεραν αυτόν τον χαιρετισμό. Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος εμπορικός και οικονομικός εταίρος της Ολλανδίας», έγραψε ο Ντουμπίνσκι.

Επεσήμανε ότι το ένα τέταρτο των εξαγωγών της χώρας είναι στη Γερμανία, επιπλέον, το εμπόριο με το Βερολίνο παρέχει το ένα έκτο των εισαγωγών της Ολλανδίας.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail