Τον τόπο μας έχουν ερωτευθεί οι ξένοι τουρίστες… Αλλά εμείς… «Λιγοστεύουμε»

Την προπερασμένη Κυριακή από την πρώτη σελίδα χτυπούσαμε όχι το καμπανάκι αλλά τις καμπάνες της Παναγίας των Παρισίων. «Λιγοστεύουμε» ήταν ο τίτλος μας. Μειώθηκε ο πληθυσμός της χώρας μας κατά 441.000! Ουδέν σχόλιον! 

Από: Το Παρόν

Σαν να είναι θέμα ρουτίνας… Συνηθισμένη πορεία…

Και ξαφνικά ανακάλυψαν οι αρμόδιοι ότι μας λείπουν πάνω από 200.000 εργαζόμενοι. Όχι για θέσεις καρέκλας… Στην πρώτη γραμμή!

Στις κατασκευές μάς λείπουν 160.000 άτομα και στον τουρισμό, που είναι η καλοκαιρινή πηγή εσόδων, χρειάζονται «εδώ και τώρα» 50.000 άτομα. Για την ακρίβεια, 53.249 θέσεις εργασίας στον τουρισμό είναι κενές.

Η μία στις πέντε θέσεις είναι κενή! Και δεν κουνιέται φύλλο. Λες και έχουμε μηχανή κάλυψης θέσεων εργασίας, που… γεννάει κάθε μέρα.

Άλλες χώρες, που δεν έχουν τις ομορφιές της πατρίδας μας, με τη γαλάζια θάλασσα που δεν τη συναντάς αλλού, ψάχνουν με το… φανάρι να προσελκύσουν ξένους τουρίστες.

Είναι ώρα να προσγειωθούμε.
Κανείς δεν μας χαρίζει τίποτα…

Τον τόπο μας τον έχουν ερωτευθεί…

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail