Η Ρωσία και η Κίνα θα αυξήσουν τους αμοιβαίους διακανονισμούς σε εθνικά νομίσματα

RIA Novosti / Pavel Lvov
Η Ρωσία και η Κίνα θα αυξήσουν τον όγκο των αμοιβαίων διακανονισμών σε εθνικά νομίσματα, νέες συμβάσεις έχουν ήδη συναφθεί σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, δήλωσε ο Ρώσος πρεσβευτής στο Πεκίνο Αντρέι Ντενίσοφ. 

Ο διπλωμάτης επεσήμανε ότι το μερίδιο των εθνικών νομισμάτων στους αμοιβαίους διακανονισμούς μεταξύ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Κίνας είναι από 20 έως 25% και αυξάνεται. 

"Θα χτίσουμε. Ήδη τώρα, νέες συμβάσεις υπογράφονται ως επί το πλείστον σε εθνικά νομίσματα [...] η τάση θα συνεχιστεί και θα είναι σταδιακή για να αποκτήσει δυναμική, αλλά επαναλαμβάνω - κανείς δε θέτει στόχο να γίνει, όλα θα πρέπει να συμβούν φυσικά, υπό την επιρροή πολύ συγκεκριμένων παραγόντων της αγοράς», είπε ο πρέσβης στον αέρα του τηλεοπτικού καναλιού Rossiya 24.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail