Η Ινδία θέλει περισσότερο ρωσικό πετρέλαιο!

julesromero70 / pixabay
Freepen.gr - Η Ινδία διαπραγματεύεται με τη ρωσική κρατική πετρελαϊκή εταιρεία Rosneft για να αυξήσει την προμήθεια πετρελαίου στη χώρα, ανέφερε τη Δευτέρα το Bloomberg επικαλούμενο πηγές.

Σύμφωνα με το άρθρο, οι ινδικές κρατικές εταιρείες πετρελαίου και η Rosneft «εργάζονται συλλογικά για την οριστικοποίηση και την εξασφάλιση νέων εξάμηνων συμβάσεων προμήθειας ρωσικού αργού στην Ινδία».

Οι εταιρείες περιλαμβάνουν τα διυλιστήρια Indian Oil Corp, Hindustan Petroleum και Bharat Petroleum, καθώς και ιδιωτικές εταιρείες επεξεργασίας Reliance Industries και Nayara Energy. Οι εταιρείες δεν έχουν επιβεβαιώσει το δημοσίευμα.

Πηγές ισχυρίζονται ότι οι λεπτομέρειες σχετικά με τους όγκους και τις τιμές αυτών των νέων παραδόσεων, οι οποίες θα έρχονται πέρα ​​από αυτές που ήδη προμηθεύει η Ρωσία στην Ινδία, βρίσκονται ακόμη υπό διαπραγμάτευση με ινδικές τράπεζες που πρόκειται να χρηματοδοτήσουν τις συμφωνίες.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail