Ζαχάροβα για επανεξοπλισμό Γερμανίας: Όλοι γνωρίζουν καλά από την Ιστορία τι μπορεί να συμβεί!

Η Ρωσική Ομοσπονδία παρακολουθεί τον επανεξοπλισμό και την πιθανή αύξηση του μεγέθους των γερμανικών ενόπλων δυνάμεων, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς δήλωσε νωρίτερα σε συνέντευξή του σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης πως η Γερμανία θα έχει σύντομα «το μεγαλύτερο παραδοσιακό στρατό στην Ευρώπη» μεταξύ των χωρών του ΝΑΤΟ. Πρόσθεσε ότι με αυτόν τον τρόπο η ασφάλεια της Γερμανίας και των συμμάχων της θα «ενισχυθεί σημαντικά».

"Αντιλαμβανόμαστε αυτήν τη δήλωση του Ομοσπονδιακού Καγκελαρίου της Γερμανίας ως μια ακόμη επιβεβαίωση ότι η Γερμανία έχει ξεκινήσει μια αναγκαστική επαναστρατιωτικοποίηση της χώρας της. 

Δυστυχώς, όλοι γνωρίζουν καλά από την ιστορία πώς μπορεί να καταλήξει αυτό. Θα παρακολουθήσουμε στενά τον ανακοινωθέντα επανεξοπλισμό και μια πιθανή αύξηση στο μέγεθος των ενόπλων δυνάμεων της Γερμανίας, λαμβάνοντας υπόψη τις διεθνείς νομικές υποχρεώσεις της για αυτοσυγκράτηση στη στρατιωτική σφαίρα», είπε η Ζαχάροβα σε ενημέρωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail