Ο Πούτιν ελπίζει ότι η κοινή λογική θα επικρατήσει στη Δύση

Фото: Сергей Бобылёв, ТАСС
Η Ρωσία ελπίζει ότι η κοινή λογική θα επικρατήσει στη Δύση και θα καταλάβουν πως η Ρωσία πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Ελπίζουμε ότι η κοινή λογική θα επικρατήσει, ότι η κατάσταση στις παγκόσμιες υποθέσεις θα ηρεμήσει, όλοι θα αρχίσουν να αντιμετωπίζουν ο ένας τα συμφέροντα του άλλου με σεβασμό και θα λειτουργήσουμε κανονικά", δήλωσε ο Πούτιν στην ολομέλεια του SPIEF.

«Θα περάσει ο καιρός και πολλοί από τους εταίρους μας από ευρωπαϊκές, τουλάχιστον, χώρες θα επιστρέψουν στη ρωσική αγορά και θα συνεργαστούν με ευχαρίστηση, δεν έχω καμία αμφιβολία γι' αυτό. Η ζωή θα σας αναγκάσει απλά, αλλά δε θα επέμβουμε ανοιχτά σε όλο τον κόσμο, το έχω ήδη πει γι' αυτό. Είναι απαραίτητο να συνειδητοποιήσουμε ότι είναι απαραίτητο να μας αντιμετωπίζουν με σεβασμό", πρόσθεσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail