Ιρανός στρατηγός απειλεί με εξαφάνιση του Τελ Αβίβ και της Χάιφα σε περίπτωση ισραηλινού λάθος

Freepen.gr - Σε σχόλια σε μια στρατιωτική τελετή στη βορειοδυτική επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν του Ιράν την Τρίτη, ο ταξίαρχος Κιομάρς Χαϊντάρι προειδοποίησε τους αξιωματούχους του Ισραήλ για κάθε λάθος υπολογισμό.

Με εντολή του Ηγέτη της Ισλαμικής Επανάστασης, Αγιατολάχ Σεϊέντ Αλί Χαμενεΐ, εάν γινόταν οποιοδήποτε λάθος από τον εχθρό, το Ιράν θα ισοπέδωνε το Τελ Αβίβ και τη Χάιφα, πρόσθεσε.

Καταγγέλλοντας το Ισραήλ για κατοχή μουσουλμανικών εδαφών, ο διοικητής είπε ότι αυτά τα εδάφη θα επανενωθούν στα ισλαμικά εδάφη σε λιγότερο από 25 χρόνια.

Περιγράφοντας τα επιτεύγματα του ιρανικού στρατού ως αγκάθι για τους εχθρούς, ο στρατηγός Heidari είπε ότι όλες οι μονάδες της χερσαίας δύναμης του Στρατού είναι εξοπλισμένες και έξυπνα όπλα μεγάλης εμβέλειας για πλήγματα ακριβείας.

«Το βεληνεκές των μη επανδρωμένων αεροσκαφών και των επιχειρησιακών πυραύλων της Χερσαίας Δύναμης Στρατού έχει επεκταθεί», πρόσθεσε.

Σε σχόλια τον Δεκέμβριο του 2021, ο Πρόεδρος του Ιράν Ebrahim Raisi προειδοποίησε τους εχθρούς ότι οποιαδήποτε πολεμική κίνηση θα προκαλέσει μια τόσο αποφασιστική απάντηση από τις ιρανικές στρατιωτικές δυνάμεις που θα επιφέρει σημαντική αλλαγή στις στρατηγικές εξισώσεις.

* πληροφορίες Tasnim 

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail