Πανάκριβα μας κοστίζει η ψήφος σας!

Τελευταία προσπάθεια του Μωυσή πριν χάσει τις εκλογές. Πολεμικό κλίμα στο Αιγαίο να κινδυνεύει η χώρα, μπας και φοβηθούν τίποτε χαϊβάνια του κέντρου και ξαναψηφίσουν τον σωτήρα που έριξε πρόστιμα σε γέροντες για να ξοδέψει τα μπουκαλάκια που έχει στην αποθήκη.

Άμα διαφωνείτε το πιάνουμε και αλλιώς! Διαφορετικά. Ξεβρακωθήκαν τα νησιά από όπλα, τα έστειλε η Φιλιππινεζα των ΗΠΑ στην Ουκρανία, και φυσικά ο Τούρκος σε μια παγκόσμια αστάθεια, παίζει το παιχνίδι πιο χοντρά, που χρόνια τώρα του αρέσει. Δεν είναι ούτε ετσι; 

Ας το δούμε από μια άλλη γωνία!

Θέλατε να κάνετε εχθρό τον Πούτιν στέλνοντας όπλα στην Ουκρανία, και καλώντας στη Βουλή τους Νεοναζί της Ουκρανίας; Δε χρειάζεται να σας κόψει τα αέρια και τα πετρέλαια! Αμολάει τους Τούρκους και σας χαλάνε την τουριστική σαιζόν και μένετε με τον Κουλη στο χέρι.

Δεν ξέρω τι ισχύει από όλα αυτά, εκείνο που σίγουρα ξέρω, είναι ότι χειρότερη εξωτερική πολιτική ουδέποτε εχει εφαρμόσει η χώρα μας! Εκτίναξη τιμών παντού, δημιουργία εχθρών και εχθρικών καταστάσεων, ακόμα και με χώρες που είχαμε αρκετά καλές σχέσεις, όπως το Ιράν. Και ποιο το αντάλλαγμα; Πήγε ταξίδι ο Κουλης στην Αμερική! Όπως και να το πιάσεις, την άχρηστη ψήφο του Ελληνικού λαού, πανάκριβα μας κοστίζει, πανάκριβα!

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail